Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вирус" - страница 2
Университетските биолози, работещи с инфекциозни вируси, разполагат с херметически затворени помещения, за да гарантират, че обектите на изследването им няма да избягат от лабораторията и да навредят на населението като цяло. За съжаление на икономическите отдели не се налагат такива предпазни мерки.
Джеймс Рикардс
Страхът може да бъде известен като най-вирулентният и вреден вирус, познат на човечеството.
Джералд Джамполски
Амбицията ми беше да приложа към медицината химически подход. Направих това чрез химическа манипулация на вируси и химически начини на мислене при биомедицински изследвания.
Джонас Солк
Може би човека са го изобретили вирусите, за да има къде да живеят.
Маргарет Атууд
Нека първо сме живи и здрави. Дано времето е по-спокойно и този отвратителен вирус да е изчезнал. Със сигурност ще отбележа юбилея и няма как да е скромно, защото по пътя си съм срещал много хора, които са ми подали ръка и са в моето сърце. Благодарение на тях съм това, което съм. Иска ми се на рождения ми ден да събера всички, които обичам.
Димитър Рачков
Религиозните хора трябва да се боят не от коронавируса, а от две неща - Бога и греха. С живота и смъртта не се разпорежда вирусът, а Господ Бог.
Дмитрий Смирнов
Двойно увеличение на заплатите на медиците. Това е моето обещание към всички лекари, сестри и санитари. И ще го изпълня! Както изпълних ангажимента си за двоен ръст на учителските възнаграждения, за което осигурихме близо 1,4 млрд. лв. През последната година и половина медиците са нашата армия срещу вируса. Армия, с която победихме и минахме през пандемията най-леко. Но слаби генерали рискуват спокойствието и на медиците, и на хората със своето престъпно безхаберие за ваксинацията.
Бойко Борисов
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща