Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Привлекателност" - страница 2
Привлекателността на срещите е, че не приемате "да" за даденост - вие сте напълно ангажирани, има съблазън, напрежение.
Естер Перел
Голяма част от привлекателността на догмата в религията е, че тя дава на последователите си правила, които да спазват, за да ги спасят от необходимостта да разберат кои са те и какво наистина мислят.
Каръл Пирсън
Средната класа не се справя добре и търговската политика може да има нещо общо с това, така че някой, който ще се фокусира върху тези неща, който има бизнес опит, има известна привлекателност.
Кас Сънстейн
Съпругът ми твърди, че имам нездравословна мания по книжарниците втора употреба. Че прекарвам твърде много време в мечтания като цяло. Но или вие по същество разбирате привлекателността на търсенето на скрито съкровище сред редици прашни рафтове, или не го разбирате; това е страст, граничеща с духовна болест, която не може да се обясни на незасегнатите.
Катлийн Тесаро
Но истинската тайна на неговата привлекателност се крие в огромния му чар. Тя буквално се разлива около него във въздуха, който бръмчи и пука, сякаш пренаситено с електричество.
Кийт Стюарт
Виторио влезе в живота ми този ден, придружен от коментар за неговата привлекателност и не мисля, че някога съм му простила за това.
Клаудия Серано
Мъжете защитават племето с оръжията си, а ние жените с нашата интелигентност и привлекателност, което ни дава власт над мъжете.
Лоренсо Медиано
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща