Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фитнес" - страница 2
Вашата лична фитнес зала трябва да бъде място, където можете да спортувате и просто да бъдете себе си.
Денис Остин
В други занимания във фитнеса може би сте се научили да преминавате първо през движенията и да усъвършенствате формата си на второ място. При пилатес е обратното. Първо се научавате да контролирате корема си и след това да продължите през поредица от по-прогресивни движения. По всяко време трябва да се чувствате контролирани над тялото си.
Денис Остин
Ходенето е лесно за повечето хора да възприемат начина си на живот, независимо от текущото им ниво на фитнес. Плюс е удобно и забавно!
Денис Остин
Мъжът, за който всички жени мечтаят, не трябва да мирише на мокро куче, заключено в съблекалнята на фитнес с чифт стари чорапи. Миризмата има значение.
Дъглас Ейбрамс
Аз съм ленива, както всяка французойка: пуша и не се занимавам с фитнес. Да бягам сутрин с кучето за мен е спортен подвиг.
Ева Грийн
Отегчавам се лесно, така че като цяло съм склонна да смесвам тренировките си. Упражнявам се във фитнеса с треньор веднъж седмично, когато съм в града, и обичам йога, голф и тенис.
Иванка Тръмп
Е, лицеви опори съм правил, но никога не съм се поддържал във фитнес. Може би, ако полагах някакви грижи, щеше да е още по-добре. Отчитам го като грешка, затова апелирам хората да спортуват. От мързел ли, не знам от какво е. Но това, което виждаш от мен в момента, е някаква даденост.
Димитър Рачков
Заради железните мускули и илюзията за съвършенство е възможно да се занимаваш с фитнес. Мъдрият човек се упражнява, за да напълни тялото си с енергия, за да се сприятели с всяка своя клетка.
Джейн Фонда
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща