Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фитнес"
Фитнес залата трябва да е незаконна. Това е унизително.
Лори Халсе Андерсен
Мразя да ходя на фитнес и да го правя по старомоден начин. Мразя всичко, което е прекалено ясно, прекалено рутинно, твърде познато. Отегчавам се наистина много бързо.
Риана
Когато имате определена фитнес проекция, това ще ви даде предимство. Силата, издръжливостта и скоростта са важни, защото работя с кучета, които могат да ме убият.
Сизар Милан
Бях благословен да израсна във ферма и когато си момче от ферма, упражненията са част от начина ти на живот. Харесва ви или не, тази среда ви кара да тренирате. Във фермата природата е вашият фитнес. Вие ходите, бягате и плувате и трябва да работите много с животни.
Сизар Милан
Бих искал да предложа бавно колоездене. Пътуване с колело. С един удар премахвате необходимостта и абсурдната цена на обществения транспорт. Колоезденето е почти напълно безплатно. Вече няма нужда от фитнес залата, тъй като ставате във форма с колоездене. И можете да вървите със собственото си темпо.
Том Ходжкинсън
Един аспект от бързия живот в Лондон, който никога не съм разбирал, например, е обичаят във фитнеса. Защо хората ходят на фитнес?
Том Ходжкинсън
Когато си във вихъра на тази романтична любов, това е поразително - ти си извън контрол, ти си ирационален, отиваш на фитнес в 6 сутринта. всеки ден - Защо? Защото тя е там.
Хелън Фишер
Медитацията е като фитнес зала, в която развивате мощните умствени мускули на спокойствие и проницателност.
Аджан Брам
След като влезете във форма, ще бъдете изумени колко други цели ще искате да постигнете в живота си. Фитнесът поражда ентусиазъм.
Денис Остин
Все пак не мога да се притеснявам да ходя на фитнес. Честно казано просто не мога да се притеснявам - това е най-скучното нещо на Земята. Опитвал съм и на всеки шест месеца ходя "наистина, отивам на фитнес". След това го правя две седмици и ми е толкова скучно.
Карол Вордерман
Тренирането във фитнес залата е скучно, дълго и еднообразно. Предпочитам бойните изкуства: например, бразилско джиу-джитцу прекрасно повишава издръжливостта и укрепва духа.
Мила Йовович
За много видове днес "фитнес" означава способността да се разбираме в свят, в който човечеството се е превърнало в най-мощната еволюционна сила.
Майкъл Полан
Отнема около четири дни добродетелен живот, за да се създаде малка загуба на тегло. Това също е необходимото време, за да свикнете да ядете по-малко. С други думи, ако успеете да изминете третия ден от фитнес режима, нещата се подобряват.
Марта Бек
Ако откриете, че се дразните от неговите мързеливи наклонности в началото, бъдете предпазливи - защото това е една негова черта, която няма да се промени магически, когато получи по-добра работа или най-накрая се присъедини към тази фитнес зала.
Матю Хъси
Ако ходите всеки ден на фитнес, не е много добре. Мускулите ви се уморяват. Вашите гласни струни са мускули - те изгарят, уморяват се, така че трябва да им дадете шанс да се възстановят и поправят през нощта.
Роб Халфорд
Възползвахме се от бума на бягането, който се превърна в бум на джогинг, който се превърна в бум на фитнес... и ние се възползвахме от всичко това.
Фил Найт
Докато хората укрепваха мускулите на силата на волята си в една част от живота си - във фитнес залата или в програма за управление на парите - тази сила се преливаше в това, което ядяха или колко усърдно работят. След като силата на волята стана по-силна, тя засегна всичко.
Чарлс Дюиг
- Разбиваме кода за това как да задържим хората във фитнеса, - ми каза Лазарус. - Хората искат да посещават места, които задоволяват техните социални нужди. Ако накарате хората да тренират в групи, е по-вероятно те да се придържат към тренировка. Можете да промените здравето на нацията по този начин.
Чарлс Дюиг
И все пак, кой носи диадема във фитнес зала в джунглата?
Шерил Сандбърг
Дори в онази черна рокля, дори и в тъмното, Уейвърли беше най-светлото нещо във фитнеса.
Брена Йованоф
Музиката може да бъде полезна по време на тренировка, за да ви помогне да се освежите и все още слушам музика при лесни изкачвания или във фитнеса. Но по време на авангардни солови или наистина трудни изкачвания се откачам от контакта. Не трябва да има нужда от допълнителна мотивация в големите дни, било то музика или нещо друго. Трябва да идва отвътре.
Алекс Хонълд
Ако фитнесът беше в бутилка, всеки би имал страхотно тяло. Пропуснете бързите корекции; упоритата работа е това, което гарантира трайни резултати!
Денис Остин
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща