Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бюро"
През 50-те и 60-те години журналистиката не беше професия. Това не беше нещо, за което сте ходили в колеж - наистина беше по-скоро занаят. Имаше много момчета, които идваха да работят във вестници на копирното бюро или разносвачи, а след това по някакъв начин ставаха репортери и се учеха в работата.
Мат Таиби
В живота не даваме на служителите достатъчно свобода на действие. Ако се огледате в офиса на Семко, ще видите много празни бюра. Въпросът е - къде са тези хора? Нямам ни най-малка представа, но не ме интересува.
Рикардо Семлер
Няма специални ритуали за писане. А бюрото ми обикновено е претрупано.
Стивън Грийнблат
Да предположим, че Уотъргейт не е бил разкрит? Все още щях да бъда в Градското бюро.
Боб Удуърд
В рамките на щастливия живот разхвърляното бюро или препълненото килерче за дрехи е нещо тривиално, но аз откривам - и чувам от други хора, че са съгласни - че отърваването от бъркотията дава непропорционален тласък на щастието.
Гретхен Рубин
Елементите, които трябва да напиша, са място, бюро, позната стая. Имам нужда от някои от книгите си там, имам нужда от тишина. ... Представям си, докато пиша. Събирам това, което ми трябва, за да имам това нещо живо.
Марк Странд
Ако сте гладни по средата на деня, банана е най-добрата закуска на бюрото ви, след тренировка или между занятията. Плодовете са много добра закуска като цяло.
Маркус Самуелсон
Тези, които се гордеят с поддържането на подредено бюро, никога не познават тръпката да намерят нещо, което са смятали за безвъзвратно изгубено.
Хелън Екслей
Аз съм ужасна смес от това, че съм организиран, контролиращ, но хаотичена. Бюрото ми е чудовищно.
Елизабет Хърли
Трябва да искате да пишете и да обичате да пишете. Седнете на това бюро или машина или лаптоп и разкажете истории.
Линда Феърстийн
Някои хора разправят за мен, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в един буркан със спирт на бюрото си.
Стивън Кинг
Не забравяйте, че ако седите на бюрото си 15 или 20 години, всеки ден, без да броите уикендите, това ви променя. Просто го прави. Може да не подобри вашия нрав, но поправя нещо друго. Това ви прави по-свободни.
Ан Енрайт
Ако искате да пишете и не можете да разберете как да го направите, опитайте следното: Изберете време, за да седнете на бюрото си всеки ден. Започнете с двайсет минути, да речем, и работете възможно най-бързо до възможно най-много време. Наистина ли искате да пишете? Седнете по два часа на ден.
Ан Патчет
По време на типичния работен ден колко често спирате и си правите почивка, отстъпвате от бюрото си, за да се презаредите? Твърде малко почивки могат да убият вашата производителност.
Найджъл Къмбърланд
Повече бойни самолети, ракети и войници няма да осигурят допълнителен хляб за нашите семейства, бюра за нашите училища или лекарство за нашите клиники.
Оскар Ариас Санчес
Ако човек се обади в бюрото за помощ, като цяло е ясно от каква помощ има нужда.
Паул Маар
Татко седеше на бюрото си и правеше това, което правят всички британци, когато се плашат: пие чай.
Рейчъл Хокинс
За мен Майкрософт е за овластяване... ние сме първоначалната демократизираща сила, поставяйки компютър във всеки дом и всяко бюро.
Сатя Надела
Когато пиша, се опитвам да нося маската на героя си, докато вървя по света. Когато не съм на бюрото си, през останалото време, се опитвам да остана в този герой и да виждам света по начина, по който той би го направил. Това е почти като метод, действащ по начин - да държиш героя близо до начина, по който актьорът държи сценарий близък и винаги се опитва да бъде в характера.
Стюарт О'Нан
Седях тук на бюрото си, ден след ден, нощ след нощ с чист лист хартия пред мен, неспособен да вдигна писалката си, треперейки и плачейки.
Сузан Хил
Трябва да си върнем обяда. Това е наше естествено право. Откраднато ни е от нашите управници. Страхът, който ви държи прикован към бюрото ви, взирайки се в екрана, не служи на вашия дух. Обядът е време да забравите да бъдете разумни, практични, ефективни. Правилният обяд трябва да бъде духовно, както и физически подхранващ. Уютно, гостоприемно, удоволствие; обядът е за безделници.
Том Ходжкинсън
Казват, че собствениците на кучета рано или късно започват да приличат на своите питомци, но, според мен, същото може да се каже и за бюрата и техните собственици.
Хю Лори
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща