Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Формиране" - страница 2
Би било глупаво при формирането на нашите очаквания да придадем голяма тежест на въпроси, които са много несигурни.
Джон Мейнард Кейнс
Трагедията на човек се състои в това, че неговият характер, както и характера на кучетата, се подава на формиране. На вас не е дадено да формирате характер на котката - животно, което е по-висше от кучетата.
Александър Нейл
Знаейки откъде сте дошли, е важно за формирането на идея къде искате да отидете.
Александър Щиле
- Нещото, което всъщност ме вълнува най-много от това, е, че просто си мисля, че това е най-великото приключение, което мога да си представя. Това е най-вълнуващото нещо – не можех да измисля нищо по-вълнуващо, по-забавно, по-вдъхновяващо за бъдещето от това да имам база на Марс, - каза той веднъж. - Би било невероятно трудно и вероятно много хора ще загинат и ужасни и страхотни неща ще се случат по пътя, точно както се случи при формирането на Съединените щати.
Крисчън Девънпорт
Да се научиш да насочваш менталният процес на някой чрез помощта на думите или знаците е неразделна част от процеса на формиране на концепция.
Лев Виготски
Духовното формиране е формиране на отношения. По-лесно е и следователно повече се говори за практикуване на духовни дисциплини в опит да почувствате Божието присъствие, отколкото да ги практикувате, за да черпите от силата на Духа да обичате добре. Духовно формиращите се хора могат или не могат редовно да изпитват Бог с тях. Но духовно формиращите се хора ще растат, за да разкриват все повече Божията природа чрез начина, по който се отнасят.
Лорънс Краб
Българският гражданин има дългът за формирането на държавните органи, защото те определят неговата съдба.
Неделчо Беронов
От върховен интерес за човека е да не нарушвава и дори да не се опитва да нарушава правилата, които е определила Безкрайната Мъдрост. Средствата, чрез които хората постигат възвишеност, могат да се класифицират в три категории: физическа, умствена и морална. Всичко, което е свързано със здравето, принадлежи към първата; всичко, което се отнася се отнася до усъвършенстването на ума, принадлежи към втората. Формирането на добрите нрави и добродетелни навици представлява третата.
Стоунуол Джаксън
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща