Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Католик" - страница 2
Католиците не обичат истината.
Фредерик Мартел
Приемам, че има множества, които търсят Бог, търсят смисъл и т.н., но ако отхвърлят атеизма, бих предпочела да станат съвременни католици или евреи, отколкото че са станали мюсюлмани.
Аян Хирси Али
Сектите на илюминатите, действащи в кръговете на окултните и сексуалните магии, обединяват хора, вариращи от бивши терористи до фундаменталистки католици; готови да манипулират секти, нови религии, държавни тайни и всичко друго, до което могат да се докопат за печалба или власт. Големите играчи, Ватикана от едната страна; и еврейското лоби от друга, играйте ежедневна партия на шах със съдбата на цялото човечество. Въпреки че според някои играта вече е спечелена по време на Втория Ватикански събор от ционистите...
Лео Лион Загами
Аз съм комунист през деня и католик с настъпването на вечерта.
Брендън Биън
Ако твоето око се съблазнява – извади го. Ако ръката ти се съблазнява – отрежи я. Ако езикът ти се съблазнява – ухапи го. Ако разумът ти се съблазнява – стани католик.
Хайнрих Хайне
Това е силата на нашата партия - имаме и православни християни, и мюсюлмани, и католици. Строим храмове за всички, за да живеем в мир и любов.
Бойко Борисов
Тази разкраченост е вековна за България – между Изтока и Запада. Никога не сме знаели накъде да тръгнем – ту с едните, ту с другите. Празнуваме Рождество Христово с католиците, а Възкресение Христово с православните. Това са двама христосовци, родени в различно време и възкръснали по различно време. С кого от тях сме?
Анжел Вагенщайн
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защото не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен, и тогава вече не бяха останали хора, за да ме защитят.
Мартин Нимьолер
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща