Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кралство" - страница 2
Китай е готов да продължи сътрудничеството под различни форми с Обединеното кралство и други държави в международния производствен капацитет и производството на оборудване, за да синергизира нашите силни страни и да насърчи развитието си.
Си Дзинпин
Знаем, че всичко е просто мечтание. По всяка вероятност никой в тази гора никога няма да получи копие и никога повече няма да видя кралството на майка ми, камо ли да бъда приветстван от тълпите като бижуто на Килденри. Може би е напразно да го желаем. Но понякога би било хубаво просто да държите нещо истинско в ръцете си, което да се чувства като мярка за вашата стойност. Нали така, Фин?
Шанън Хейл
Това беше половин рожден ден на кралицата, празник, който кралството отпразнува с по-голяма пламенност от всеки друг, с изключение на действителния рожден ден на кралицата, който беше празник, толкова свят, че дори църквите бяха затворени.
Адам Гидуиц
Дори в гимназията бях ясно наясно с тази забележителна традиция, която Обединеното кралство имаше за проектиране и производство.
Джони Айв
Дина бивша Хайтауър беше и си остава позлатена кучка, дори става графиня или херцогиня в някакво микроскопично кралство.
Дикси Браунинг
Честно казано, аз не желая кралство. Граници, нации, патриотизъм - всичко това е пълна безсмислица.
Колин Хигинс
Когато стигнахме до входа на сградата с бяла мазилка, разбрах, че училището е това, от което имам най-голяма нужда. Притесненията и приятелите бяха норма за мен. Тук забравих за цялата лудост, за всички кошмари. Това беше моят свят, моето малко кралство...
Кресли Коул
Който убие дракона, получава принцесата и половината кралство, помисли Холт с усмивка.
Лейф Г. В. Першон
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща