Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кралство"
В Обединеното кралство крайната десница е петно върху обществото и има културна съпротива срещу това.
Нийл Кинък
Откраднатата целувка е по-добра от завоювано кралство.
Клод Адриан Хелвеций
Вярно е: едно от нещата, които винаги съм мислил за американското общество, е, че никога не получавате естествена политизация на класовото съзнание, каквато бихте получили в Обединеното кралство или дори в Австралия.
Питър Кери
Наясно съм, че се възползвам от една прекрасна традиция в Обединеното кралство на проектиране и изработка.
Джони Айв
Обединеното кралство отчаяно се нуждае от по-малко правителствени и по-свободни пазари.
Рупърт Мърдок
Моята първа цел беше величието на краля. Моята втора цел е била могъществото на кралството.
Арман Жан дю Плеси дьо Ришельо
Аз съм ужасен принц. Трябва да поставя моето кралство на първо място и всичко останало на второ, но твоето на първо място. Искам те до мен всяка секунда, но знам, че ще се разпадна, ако те загубя.
Шанън Хейл
Последователните правителства в Обединеното кралство работят за създаването на по-гъвкав пазар на труда, което също означава несигурност на труда. Те позволиха на заплатите да спаднат и обезщетенията за безработица да се свият, създавайки по-лошо неравенство, отколкото разкрива статистиката.
Гай Стендинг
Бюджетите не са просто аритметични дела, но по хиляди начина отиват в основата на просперитета на хората, връзката между класовете и силата на кралствата.
Уилям Гладстон
Голямото качество на "Трите кралства" е, че изглежда капсулира и изобразява всеки аспект на китайската личност.
Ма Дзиен
Шетландските острови са най-отдалеченото място в Обединеното кралство. Това е част от нашата страна, но напълно уникално. Може да е британско, но е по-близо до Норвегия, отколкото до Единбург, и се чувства много различно от континента.
Ан Клийвс
През май 2011 карах кола в град Хобар, Саудитска Арабия, за да протестирам срещу забраната на кралството за шофиране на жени.
Манал Ал-Шариф
Нашето царство е нашият живот, а нашият живот е нашето царство. Всички сме предназначени да управляваме от славно място. Когато Бог е на трона, тогава сме и ние. Когато Бог е в изгнание, нашите земи са във война и нашите кралства са в хаос.
Мариам Уилямсън
Обединеното кралство е извършило ерес, като е скъсало веригите на ЕС Това е сигнална победа за демокрацията. Това е шамар по европейската система, който все повече се основава на страх, изнудване и лъжи.
Марин Льо Пен
Севиля, от друга страна, продължи да разказва на емоционалния Франсиско историята на испанските евреи. Суровите християнски кралства в Северна Испания решиха да облагодетелстват евреите, когато мюсюлманските държави на юг започнаха да ги преследват. Посрещането обаче не доведе до образуването на сърдечна връзка между Църквата и синагогата. Църквата все още трябваше да се консолидира и присъствието на тези, които бяха избраният народ, постави под въпрос стабилността на някои традиции.
Маркос Агинис
Кое беше това момиче, което блъсна носа си в две кралства и правеше каквото си поиска?
Мери Пиърсън
Понякога врагът е само един човек, който ще събори кралство.
Мери Пиърсън
Не съм легенда или герой, не убивам дракони, не правя нито едно от нещата, които истинският герой може. Но мога да направя нещата по-добри, всеки ден, за по-голямата част от кралството.
Мерседес Лаки
Съществува реална опасност Обединеното кралство да се разпадне. Има загуба на обща идентичност.
Норман Дейвис
Случайно принадлежа към това групово мнение, което смята, че разпадането на Обединеното кралство е неизбежно.
Норман Дейвис
Обединеното кралство не е и никога не е било национална държава.
Норман Дейвис
Разделянето е световно събитие, което създава вълни из всички кралства. Книгите от поредицата са свързани по това, че се развиват на този фон, показвайки различни аспекти от него. Историите обаче не са продължения или преплетени, въпреки че има някои великденски яйца в книгите.
Пол С. Кемп
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща