Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чело"
Дори семейните връзки биха се разпаднали, ако нашите мисли биха били изписани на челата ни.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Ако грешките на най-добрия човек бяха изписани на челото му, той щеше да нарисува шапката си над очите.
Томас Грей
Това е любимата ми книга на целия свят, въпреки че никога не съм я чела.
Уилям Голдман
Веселието не пълни сърцето, а само изглажда бръчките на челото.
Сенека
Да родиш дете е, като да направиш татуировка на челото: за да се решиш на това, трябва съвършено точно да знаеш, че го искаш.
Елизабет Гилбърт
По-добре да получиш куршум в челото, отколкото глупава жена.
Маргарет Мичъл
Стюарт сигурно е усетил отчаянието ми от начина, по който започнах леко да удрям чело в масата.
Маурийн Джонсън
Имам много голямо чело. Имам ясно изразен череп. Може би продуцентите смятат, че там има много неща.
Нийл Патрик Харис
Имам този кичур коса, който продължава да пада върху челото ми. Това ме подлудява.
Уилям Бойд
Той сложи ръка на челото си и претърси френския отдел на паметта си за една дума. Знаеше, че е там. Беше го сложил преди почти петдесет години и нямаше причина да го премахне. Но за живота му той не можа да го намери.
Колин Котрил
Тя беше чела някъде, че нормалните здрави мъже имат до двадесет ерекции на ден. Хм... да, Арес определено беше здрав.
Лариса Йон
Не разбира ли човек от шеги, пиши го пропаднал. И да знаете: това въобще не е истински ум, та дори и човекът да има пет пръста чело.
Антон Чехов
Оптимизмът е за мен безсмислен брътвеж на хора, под чиито плоски чела не се крие нищо друго освен думи. Оптимизмът е горчива подигравка към човечеството.
Артур Шопенхауер
Дебелият черен еднокрил на Хоук се сгърчи в средата, когато двете страни на челото му се сблъскаха в любопитна демонстрация на тектоника на плочите.
Ан Чарлс
Челото му се наклони напред и преди да успея да реагирам, преди да ми каже още една дума, той се наведе напред, напред, напред и притисна устата си точно отстрани на устата ми. кълване. Шот, по-добър от текила, съставен от приятелство, обич и органична захар.
Мариана Запата
Спомни си, че е чела някъде, че съвестта не е нищо повече от страха да не бъдеш хванат.
Анджела Марсънс
Като повечето писатели, аз съм чела много Хемингуей и много му се възхищавам.
Рейчъл Къшнър
Шино ме погледна право в очите и се усмихна, като лицето й преливаше от някаква вътрешна сила. Тази сила сякаш събираше капчици пот, които блестяха на челото й, след това изскочиха от лицето й и скочиха към сърцето ми с ритъм като вълнички по вода.
Тецуо Миура
На човека винаги е написано на челото му, какъв е той. Само трябва да умееш да го прочетеш.
Исаак Башевис Сингер
Но начинът, по който елои трябва да потъмнява миглите си всяка сутрин, да покрива кожата й с цветен крем, да пудри носа и челото си по цял ден, за да не блести, да освежава червилото й отново и отново и след това да я сваля през нощта. Това е като мита за Сизиф в Хадес, който търкаля скалата нагоре по хълма, само за да гледа как се търкаля отново.
Йохана Синисало
С удоволствие бих изхвърлила учебниците, но бих оставил книгите в библиотеките. И аз бих ги чела всички, а дори и стихове.
Клара Ярункова
Господ е моят мир. Няма да живея в безпокойство. Той ме поставя под крилото Си на утеха и успокоява духа ми в мен. Той поема всичките ми тревоги върху Себе Си и ми помага да се съсредоточа върху Него. Да, въпреки че минавам през време на тежка несигурност и яростни тревоги, няма да се безпокоя - защото Ти си моят мир. Твоето Слово и Твоето присъствие ме успокояват сега. Ти държиш несигурността ми в дланта на ръката Си. Ти успокояваш тревожния ми ум - Изглаждаш набръчканото ми чело. Със сигурност спокойствието и доверието в Теб ще ме изпълват през всичките дни на живота ми. И аз ще държа ума си върху Теб завинаги.
Линда Дилоу
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща