Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съвпадение" - страница 2
Събитията могат да изглеждат случайни, докато ги живеете, но когато погледнете назад, какво виждате? Верига от съвпадения? Обикновен стар късмет? Или нещо повече?
Джъстин Кронин
Както показва моят собствен световен опит, съвпаденията са сигурен знак за бъдещи зли събития.
Кийт Р. А. Декандидо
Ако умишлено търсите съвпадения, тогава дори при напълно несвързани събития, поне нещо - ще го намерите.
Коджи Сузуки
Безнадеждността е единственото нещо, което обвързва хората. Всичко останало е съвпадение и може да изчезне всеки момент.
Ларш Гюстафсон
Направете най-доброто от това, което имате, не усложнявайте нещата излишно и мразете съвпаденията.
Лейф Г. В. Першон
Когато обувките паднаха за първи път от небето, той си спомни, че си помисли, че съдбата го е сполетяла. Сега той отново си помисли така. Беше повече от съвпадение. Трябваше да е съдба.
Луис Сакър
Ученият твърди, че когато хората открият сериозна връзка между две събития – съвпадение – това не е защото едно събитие е довело до друго, а защото човешкият мозък свързва тези събития.
Маделин Ру
Дали защото съм от "Гергьовден", но имам традиционна слабост към хора, които се казват Овчаров, Шиляшки, Гегов... По някакво съвпадение те се занимават с енергетика, оттам и на мен ми се налага да поразбирвам нещичко. Не като специалист, а като потребител на ток и парно. И то като голям потребител. При цените, които плащам за ток и парно през декември и януари, спокойно мога да твърдя, че съм в енергийния бизнес...
Любен Дилов — син
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща