Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зрялост" - страница 2
Днес ни се струва, че бракът е нещо твърде сериозно, за да бъде поверено на млади хора. Трябва да е кулминация, не мислите ли? Цел, която трябва да бъде постигната, идеал. За да се постигне това, ще са необходими всички ресурси на зрялост, всички уроци от опита и най-вече време, време, за да срещнем подходящия човек и да го разпознаем...
Жан-Кристоф Рюфен
Америка е добила политическа и икономическа зрялост, а в културата остава гигантско дете.
Йохан Хьойзинха
Духовната зрялост се измерва не с изтънчеността на мненията на човек, а с тяхната искреност и смелостта, необходими за изразяването и поддържането им.
Каролайн Мис
Знаех, че тя се възмущава от мен, но ми липсваше зрялост и опит, за да видя как негодуванието може да се зароди и да стане отмъстително.
Кейт Бетс
Изпускането на всяко чувство не е зряло. Да се научим да се справяме с неудобни и неприятни чувства е важен аспект на зрялостта.
Лора Шлезинджър
На героизма не му е нужна духовна зрялост.
Абел Ерман
Когато започнах да обичам себе си, престанах да копнея за друг живот и видях, че всичко, което ме обкръжаваше, ме приканваше да израствам. Днес наричам това "зрялост".
Чарли Чаплин
Почувствай, че си в Божиите ръце. Бог се грижи за теб, няма нищо случайно в живота ти и всичко се случва за твое добро. Бог всичко ще доведе до добър край и ти ще усетиш това още през живота си - нечий мъдър план те води към зрялост, вяра, мъдрост, сила, святост, красота, умиление на душата...
Андрей Конанос
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща