Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Директор" - страница 2
Изпълнителните директори се наемат заради техния интелект и бизнес опит и се уволняват поради липса на емоционална интелигентност.
Даниъл Голман
За да бъдат надеждни - както в действителност, така и във възприятието - ФБР и неговият директор не могат да бъдат близки с президента.
Джеймс Коми
Когато изберем само любовта като директор на ума си, можем да изпитаме силата и чудото на любовта.
Джералд Джамполски
- По-добре е да унищожавате безполезни документи, отколкото да унищожавате добри служители, - възрази новият директор.
Джефри Дж. Фокс
В основата на квантовата механика стои правило, което понякога управлява политици или изпълнителни директори - стига никой да не гледа, всичко става.
Лорънс M. Краус
Аз не я обичам тази дума – проект. Това е сценарий, който един ден може да се превърне във филм. Аз не съм проектант, аз съм режисьор, понякога пиша сценарии, актьор съм бил, а в последните години се подвизавам като директор.
Пламен Масларов
Директорът носи отговорност за взетото решение. И често пъти наказателна.
Сергей Тимченко
"Ами утре Министерски съвет може да изпрати телеграма до всички медии, че е обявил война на Македония или Сърбия примерно. След което от "Дондуков" 1 да кажат, че се шегуват, за да видят как действат колегите в жегите." - по повод гафа на СЕМ при избора на директор на БНТ; в "Стандарт"; юни 2007.
Милен Цветков
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща