Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Директор"
Има един шеф - купувачът. Той може да уволни всекиго в компанията - от директора до товарача - с това, че просто ще похарчи парите си на друго място.
Сам Уолтън
Главният стратег на една организация трябва да бъде лидерът - главният изпълнителен директор.
Майкъл Портър
Човекът, върху когото беше насочено вниманието на учениците, беше, разбира се, директорът.
Георг Брандес
Собствениците и директорите на социалните медии отдавна допускат или популяризират антииндуистка и антииндийска пристрастност. Не предоставят неутрална платформа, но имат своя политическа програма. Това се разпростира и върху Уикипедия. Време е да бъдат отговорни.
Дейвид Фроли
Докато у нас най-младият директор на предприятието Роскосмос е на 62 години, то марсоходи само ще ни се присънват, а фобосите ни ще падат върху грунта.
Дмитрий Рогозин
Има нещо, което само един главен изпълнителен директор може да направи, което задава този тон, който след това може да улови душата на колектива.
Сатя Надела
Стив беше гений и мечтател. Аз никога не съм искал да го заменя. Той е незаменим. Аз съм това, което съм. Съсредоточен съм над това, да бъда отличен CEO (главен изпълнителен директор) на Apple.
Тим Кук
Научавайки се да се поддава на любящия авторитет на родителите си, детето се научава да се подчинява на други форми на власт, които ще се сблъскат с него по-късно в живота му - неговите учители, директор на училище, полиция, съседи и работодатели.
Джеймз Добсън
Вярвам, че работата на директора на ФБР е да бъде възможно най-прозрачна с американския народ, защото ние работим за тях.
Джеймс Коми
Знаеш ли, като директор на ЦРУ имам ужасно много разузнавателни данни за всички ужасни неща, които могат да се случат по света.
Леон Панета
Компенсацията трябва да се ръководи предимно от изпълнението. Ако компенсацията на главния изпълнителен директор беше основана на представянето, което според мен беше в случая на IBM, никой никога нямаше да спори. Ако акционерите не направиха милиарди и милиарди долари, аз нямаше да изкарам милиони долари.
Луис В. Герстнер
Светът е пълен с изпълнителни директори, които смятат, че само защото пишат бележка, или пишат писмо в годишен отчет, или изнасят малка видео реч, която се изпраща из компанията, те смятат, че това наистина ще засегне служителите.
Луис В. Герстнер
Мрежовият свят предлага обещанието, че може би индустрията на информационните технологии ще започне, за първи път от около десетилетие, да се занимава с проблеми на ниво изпълнителен директор.
Луис В. Герстнер
Господин Льорс беше назначен за втори директор. ... През деня господин Льорс даде голям обяд, на който присъствах и аз. Мнозина, с които разговарях, запитаха за тебе и отвсякъде ми пожелаваха благополучие във връзка с това, че господин Виненбрюге е станал твой приятел.
Хайнрих Маркс
Първият критерий, според който директорите избират своите служители, е личната им привлекателност. Хората, които са лишени от сексуална енергия, никога от нищо няма да се въодушевят и рядко вдъхновяват другите.
Наполеон Хил
Най-добрият начин да се справите в прозрачен свят е просто да бъдете прозрачни. Нека животът ви да бъде автентичен и нека хората да надникнат. Защото ако искат да разберат, те ще разберат. И така за мен това ми даде по-голямо чувство за отговорност като главен изпълнителен директор. Това ми даде по-голяма възможност да ръководя.
Майкъл Хаят
Когато бизнесът в крайна сметка забележи, че има дигитален шпионин в средата си и че жизненоважните им информационни системи са били компрометирани, ужасяващите 92 процента от случаите не е главният информационен директор на компанията, екипът по сигурността или системният администратор, който открива нарушение. По-скоро органите на реда, ядосан клиент или изпълнител уведомяват жертвата за проблема.
Марк Гудман
Ролята на основател-изпълнителен директор е изключително самотна. Не винаги можете да бъдете изцяло учтиви с вашия съвет, инвеститори или служители.
Марк Рандолф
Някои учени твърдят, че въпреки че мозъкът може да съдържа невронни подсистеми или модули, специализирани за задачи като разпознаване на лица и разбиране на езика, той също така съдържа част, която съставлява личността, себе си: главният изпълнителен директор на всички подсистеми.
Пол Блум
Архитектът е много интересен, защото архитектът е командир, което означава този, който командва всички работници. Архитектът е и музикален директор и композитор. Той не може да свири на всеки инструмент, но трябва да разбере и въплъти смисъла на всяка част.
Сантяго Калатрава
Не живей като изпълнителен директор ако си сандвич артист.
София Аморусо
Трябва да се приватизира не завода, а неговият директор.
Борис Березовски
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща