Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Площадка" - страница 2
Комфортно хранене или чиста алчност? Най-вероятно смес от двете. Парчета торта или бисквити или шоколад биха могли моментално да подсладят киселината на живота ми. Ако цял ден сте били наричани гей на детската площадка, торта, когато се върнете у дома от училище, предлага утеха. Приказна торта, разбира се.
Дейвид Уолямс
Мъжете са компетентни в групи, които имитират детската площадка, некомпетентни в групи, които имитират семейството.
Джейн Смайли
Има куп неща, които искам да науча. Вместо да чакам наоколо на снимачната площадка по цял ден, предпочитам да се уча на нещо готино.
Джейсън Момоа
Половината от времето се разхождам из строителна площадка, след това преминавам към вечерта, пия питиета с приятелките си или се срещам със съпруга си и след това се състезавам у дома, за да сложа децата в леглото. Имам по-малко време, така че съм много по-ефективна взимаща решения.
Иванка Тръмп
Аз съм твърде ленив, че да бъда режисьор. Това е самотна професия. Ти винаги трябва да бъдеш първият, който се появява на площадката, и винаги трябва да бъдеш последният, който я напуска.
Майкъл Дъглас
Социология в Медовец! И тези хора имат нужда от удобства. През 2020 г. правителството на ГЕРБ отпусна близо 1 млн. лв. за ремонт на 4 улици и за изграждане на спортна зала и спортна площадка в селото.
Бойко Борисов
Социалдемократите казват: семейството е там, където са децата. Това е едно от най-безсмислените изречения, които съм чувала някога. Семейството не е нито на улицата, нито на спортната площадка, нито в детските ясли. Семейството е там, където децата поемат отговорност за родителите и където родителите поемат отговорност за децата. Без отговорност няма семейство.
Ангела Меркел
Чувствам се чудесно на снимачната площадка. Там всичко е обезопасено. Детско игрище за въображението. Имате сценарий и някой ви казва какво да правите, как да го правите, всичко. Тук, в реалния свят, е много по-трудно.
Чарли Шийн
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща