Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Площадка"
Битката при Ватерло беше спечелена на спортните площадки на Итън.
Артър Уелсли Уелингтън
Писането е много детска площадка - артистична детска площадка. Това е най-забавното нещо, което правя.
Шаная Туейн
Харесвам режисьорите, които идват на снимачната площадка и създават нещо, което е малко опасно, трудно или необичайно.
Елия Казан
Боксът е много красив, много честен спорт. Не знам, защо всички така драматизират... Боксът не допуска грешки. Боксът е сериозна част от моят живот. Той ме е научил и на уважение, и настойчивост, и търпение, и концентрация. Всичко, което аз сега използвам на площадката.
Мики Рурк
От сграда точно пред прозорците ми мога да наблюдавам скоростта на изгревите и залезите. Гласовете на децата, които играят, смеят се, викат и плачат на детската площадка, пълзят до осмия етаж, където пиша. Гласовете им звучат толкова невинно от разстояние.
Андреа Хирата
Обичам да бъда на снимачни площадки с много опитни режисьори, както и с много нови режисьори. Всеки път е процес на откриване. Всеки път научаваш нещо ново.
Марк Уолбърг
Адвокатите са великолепни актьори. Само си представете всеки ден трябва да играят. Обаче голяма разлика между съдебната зала и снимачната площадка няма.
Моника Белучи
Винаги съм се чувствала героично в живота си... Като дете си спомням малки момичета на детската площадка, които стенеха за това как момчетата могат да правят повече, отколкото биха могли. Изобщо не мислех, че е така. Родителите ми не се отнасяха към мен като към момиче.
Вивиан Уестууд
Важниченето е фактически забранено на снимачната площадка. То има нещо общо със застраховката.
Хю Лори
Хората, които на площадката ви преместват стола и носят бутилки с вода, го правят, защото им плащат, а съвсем не защото вие им харесвате.
Дженифър Лорънс
Ненавиждам пистолетите. Те убиват хората. И докато това оръжие съществува, хората ще убиват. Това е неоспорим факт. Аз съм виждал рана от стрелба, и ви казвам, че това зрелище не е от най-хубавите. Тя беше на снимачната площадка, и аз бях сериозно уплашен.
Даниел Крейг
Никога не съм придавал на режисьора твърде голямо значение. Моята теория се заключава в това, че на снимките на филма режисьора се явява всичко. Намирайки се на площадката, ние всички получаваме указания пряко от вселенският разум, който ни говори, как да направим филма по-добър.
Джеф Бриджис
Това място е детска площадка за търсещият ум.
Лари Нивън
Харлем не е площадка за богати банкери и консултанти. Има студенти от всички цветове. Има стари хора, които пазят история и разказват небивалици.
Маркус Самуелсон
Мразех да ходя на детската площадка ВСЕКИ ДЕН. Само ако някой ми беше казал, че това няма да трае вечно.
Нанси Удруф
Отвън напоследък главата се разглежда като тренировъчна площадка за борба с пърхота, а отвътре често е забравен от Бога склад за съхранение на всякакви боклуци с изтекъл срок на годност.
Андрей Левшинов
Ежедневието е достатъчно интересно, независимо дали е в офис или се пренебрегва на снимачната площадка на нещо уж по-бляскаво.
Рики Джървейс
Актовете на насилие произтичат от високо самочувствие, а не от ниско самочувствие. Това важи за широк спектър от насилие, от тормоз на детските площадки до национална тирания, от домашно насилие до геноцид, от войни до убийства и изнасилвания. Извършителите на насилие обикновено са хора, които имат много високо мнение за себе си.
Рой Баумайстър
Трябва да се признае, че войниците са добре обучени убийци, които успешно са преминали интензивно обучение в тренировъчни лагери, а тяхното бойно поле е тяхната изпитателна площадка.
Филип Зимбардо
За съжаление, светът е взел някои от най-великите умове, които Бог ни е дал, и ги е затворил в клетки. Повечето много блестящи или креативни хора изглеждат странни за обикновените хора. Гениите почти винаги са изгнаници. Интелигентните са тормозени на детската площадка. Те виждат света по различен начин и са отбягвани заради това. Почти всички се оказват най-малкото самотни, а в най-лошия - заключени. Човешката природа е да насърчава статуквото и да отбягва тези, които виждат живота по различен начин.
Тед Декър
Предполагам, че за първи път наистина мислех да си тръгна. Нямам предвид само Iron Maiden, имам предвид изцяло отказ от музика. Просто си помислих: "За нищо не си струва да се чувстваш така". Започнах да се чувствам като машина, все едно бях част от осветителната площадка.
Брус Дикинсън
Бях социално изолиран като дете. Имах приятели, но не бях много добър в спорта и такива неща, така че ми стана доста удобно да бъда сам, да изследвам. Светът беше моята частна детска площадка и в него бях върховен. Дарвин, Фарадей, Хъксли и други велики учени бяха моите спътници.
Вилаянур Рамачандран
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща