Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прасе" - страница 2
Този път в отговор прасетата изпяха песни на солидарност и написаха протестни писма до ООН.
Джеймс Фин Гарнър
Човекът е прасе, което търкаля перлите на думите в калта на своите дела. Големи думи и ниски удари. Ето защо красивите неща са най-красиви, защото са оставени на думи. Какъв вид Петрарка например би бил съпруг на вашата неосъществена любов, ако срещите им не се сведат до неделните литургии? Какви биха били те един за друг, ако заедно преживеят лошо храносмилане, менопауза, криза на средна възраст, негодувание, депресия, истерия? Големите любови са бляскави само защото не са казани. Това е болезнена истина.
Ивана Шоят-Кучи
Какво направи прасетата различни? Защо те бяха отглеждани за храна и държани в плен, докато кучетата и котките бяха добре дошли в домовете ни и третирани като семейство? Освен физическото състояние, не можахме да видим разлика между нея и нашите кучета.
Каприс Крейн
Уморих се от литературата: само мълчанието ме утешава. Ако продължа да пиша, това е защото нямам какво повече да постигна на този свят, освен да чакам смъртта. Търсене на думата в мрака. Всеки малък успех ме нахлува и ме поставя пред всички. Копнея да се въртя в калта. Едва мога да контролирам нуждата си от самоунижение, жаждата си за разврат и разврат. Грехът ме изкушава, забранените удоволствия ме примамват. Искам да бъда и прасе, и кокошка, след което да ги убия и да пия кръвта им.
Кларис Лиспектор
Ако искате да разговаряте с мен, не носете плакати, на които пише: "Трюдо е прасе", както и плакати, на които той отблъсква жените, защото няма да разговарям с вас. Не съм влязъл в политиката, за да бъда обиждан. И не хвърляйте жито по мене. Ако не спрете, ще ви наритам право в задника.
Пиер Елиът Трюдо
Никога не се борете с прасе. И двамата ще се изцапате, но на прасето ще му хареса.
Марк Твен
Бисерите са там, където прасетата не ходят.
Мартин Карбовски
А пък Ути Бъчваров е една абсолютна свиня, която грухти в ефир по същото време, когато родните пенсионери изнемогват в разни домове. В същия момент това прасе всеки ден ми обяснява за шишчета, кебапчета и т.н. Това е издевателство!
Иван Славов (философ)
По-добре недоволен човек, отколкото доволно прасе.
Сократ
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща