Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сирене" - страница 2
В родната му Умбрия човек може да бъде изпратен на клада заради факта, че парцалите му обиждат някой богат епископ или защото по богословски разсъждения оприличава Небесата на кръг от сирене.
Джон Сак
Интересува ме гениалността по начина, по който гладен мъж се интересува от сиренето във Филаделфия. Искам нещо. Искам парче от него.
Ерик Уайнър
Благодарение на чешко-германското си наследство не мога да се наситя с пикантни храни като яхнии, колбаси, юфка и всичко, което включва топено сирене. Не е голям избор от диетична гледна точка, но в края на дългия ден се чувствам така, сякаш имам право.
Иванка Тръмп
Във всички речници по света няма достатъчно думи, за да кажете колко съм ви благодарен. По-благодарна съм, отколкото за цялото поле настъргано сирене!
Каролин Джес-Кук
Трохи от сирене, разпръснати преди чифт копулиращи плъхове, ще отвлекат вниманието на женската, но не и на мъжкия.
Алфред Кинси
Психиатрията на това място е като сервиране на храна по време на полет в средата на самолетна катастрофа. Ако исках да те оправя, като лекар, трябва да ти дам парашут, а не сандвич със сирене и туршия.
Крис Клийв
Всеки може да готви. Не е нужно да правите нищо фантастично. Можете да направите хубава антипасто намазка със сардини, аншоа, малко месо, мариновани зеленчуци, плодове, сирене, ядки и бисквити.
Лидия Матичио Бастианич
Баба ми имаше двор с животни, като кози и кокошки. Тя правеше сирене рикота, готвеше с топли картофи от градината, отглеждаше всичко от боб до пшеница. Беше проста, сезонна храна и всички ядохме това, което беше произведено на 10 мили от мястото, където живеехме. Така беше от векове.
Лидия Матичио Бастианич
Дюкло говорел веднъж за рая, който всеки си представял по свой начин. Госпожа Дьо Рошфор му рекла: "За вас, Дюкло, раят се състои от хляб, вино, сирене и първата срещната."
Никола дьо Шамфор
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща