Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Панталон"
Никога не бива да си обуваш най-хубавите панталони, когато излизаш да се биеш за свободата и истината.
Хенрик Ибсен
Харесва ми да бъда жена в мъжки свят. В края на краищата, мъжете не могат да носят рокли, но ние можем да носим панталони.
Уитни Хюстън
Тя ми отправи усмивка, която усетих чак в джоба на панталона си.
Реймънд Чандлър
Пиенето на вино и носенето на панталони не бяха нищо в сравнение с четенето на историята на идеите.
Аян Хирси Али
Банкрутът е законна процедура, при която прехвърляте парите си в джоба на панталона и давате пижамата на кредиторите си.
Тристан Бернар
Хуморът е просто трагедия, стояща в твоята глава със смъкнати панталони.
Ървин Коб
Репутацията е маска, която човек е длъжен да носи също като панталона или сакото си.
Джордж Бърнард Шоу
Но аз съм убеден, че онези евреи, които днес стоят настрана със злобна усмивка и с ръце в джобовете на панталона си, също ще искат да живеят в нашия красив дом.
Теодор Херцел
Много пъти ми се е случвало панталоните ми да са били толкова тънки, че да мога да седна върху монета и да кажа дали е ези или тура.
Джонатан Суифт
Докато стоях, поех последна глътка въздух с аромат на пролет, заслушах се в птичата песен и тогава видях представител на дивата природа, която природозащитниците не бяха планирали да съживят на това място. Перверзник в бяла риза и полиестерни панталони. Стандартен перверзник тип скрий се в храстите и го удари. Дебел и оплешивяващ, беше толкова привлекателно, колкото да гледаш как гигантски маршмелоу се захваща с него.
Роб Търман
Казвам си, че след четири деца коремът ми вече е толкова изпънат и отпуснат, че трябва да правя оригами, за да си закопча панталона. Още една бременност и до края на живота си бих била обречена на ластична талия.
Айлет Уолдман
Обичам да нося плоски обувки, но не съм от онези момичета, които обикалят наоколо в потни панталони и кецове.
Клаудия Шифер
Пронизващите погледи на жените, преценяващи съдържанието на джобовете и панталоните.
Аркадий Давидович
Търпението, както и панталоните, може да се изгубят в най-неочакваното време и на най-неочакваното място.
Валентин Домил
Никога не усложнявай нещо, което е просто. Това е една от най-големите житейски мъдрости, които съществуват. Много мъчно приложима. Особено за интелектуалци и романтици. Никога не се проявявай като духовен Херкулес, щом можеш да постигнеш същото с един нов панталон. Така не ядосваш партньора си, той няма защо да напряга сили, за да стане равен с тебе, ти си спокоен, и това което желаеш пада като зряла круша в скута. Никога не трябва да форсираш щастието си."
Ерих Мария Ремарк
Въпреки обичая на повечето бащи по онова време - додето обядват, да държат прави децата си, уж да ги научат на почит към старите - Марко винаги туряше своите на софрата. Също и кога имаше гости, той викаше синовете си да присъствуват. "Нека да добиват господарски нрави - обясняваше той, - а не да се дивят и гушат пред хората като Анко Разпопчето." Анко Разпопчето се спряпаше от срам, колчем срещнеше човек в панталони от черно сукно.
Иван Вазов
Пънк музиката е просто начин да се продадат панталони.
Малкълм Макларън
Работата от вкъщи или излизането в отпуск по майчинство не е извинение да се откажете от външния си вид. Колкото повече се тръшкате в панталони и тениски с връзки, толкова по-малко ще можете да се съберете, когато е необходимо.
Нина Гарсия
Безсмислено е да си въртите панталоните, ако даден човек не реагира така, както искате. Най-добре е да избягвате хора и ситуации, за които знаете, че ви подлудяват. Не забравяйте да гласувате с краката си. Ако ситуацията е несъстоятелна или непроменима, избягайте.
Стюарт Уайлд
Всички са с бейзболни шапки и суичъри, къси панталони и гумени обувки, нещо като униформа, която прави туристите да изглеждат като истински тъпаци.
Томас Еспедал
Късите панталони са практически униформа в гардероба на всяка жена. Ушитите къси панталони са подходящи за тичане, а ако сте на 18, можете да се разминете с изрязани дрехи. Но е много лесно да направите грешка с къси панталони.
Трини Уудол
През февруари облачното небе не е толкова мрачно, колкото неутрално и неясно. Това е важен фактор в общото преживяване на депресия сред местните жители. Снегът хруска под ботушите ви и полепва по панталоните ви, по маншетите, а щом влезете вътре, снегът полепва по психиката ви и накрая трябва да отидете на лекар. Миналото попива в теб в това време, защото настоящето липсва почти изцяло.
Чарлз Бакстър
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща