Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Треньор" - страница 2
Най-главното за всеки треньор е да има подкрепата от собственика на клуба.
Карло Анчелоти
Глупаво е да се предполага, че играчите са по-глупави от треньора. Играчите имат собствени идеи и начини за подобрение на играта. И когато те не противоречат на общоприетите правила, аз не виждам смисъл да не ги използваме.
Карло Анчелоти
Треньорите често са ми казвали, че на полето бих бил много по-полезен, ако по-малко си отварям устата по време на игра. Аз разбрах това и винаги се старая да се вслушвам в треньорите.
Луис Суарес
Отборът трябва да бъде отражение на личността на треньора. Моите отбори бяха арогантни и противни.
Ал Макгуайър
Чух, че Бърно имали шестима младежки национали, които са вицесветовни шампиони, а това не е малко. Сега си спомням, че имаме един много успял треньор (б.р. Стойчо Младенов), който падна преди време там с 0:7 ли беше, 0:6 ли... Върнахме си Гонзо, който е наше ново-старо попълнение. Той тук при нас прави своята втора младост и се връща към страхотната си форма от 2000–2001 година.
Тодор Батков
Запознах се с Але когато той беше в юношеския отбор на Падуа. Още тогава беше феноменален. Беше толкова напорист и решителен, че накарахме треньора на мъжкия отбор да го пусне да дебютира при нас.
Алесандро Дел Пиеро
На загрявката преди четвъртфинала с Германия напрежението е обхванало целия отбор барабар с треньори и масажисти. Само Пената го раздава "перде”. Стратега поглежда към небето и се цепи: "Туй слънце какво е малко, а пък цялата земя огрява. Как стават тез работи, само учените знаят!”.
Димитър Пенев
"Превърнахме се в циркова трупа, която пътува от село на село." (Треньорът на ЦСКА Ферарио Спасов за подготовката на отбора в Германия); август 2004.
Ферарио Спасов
"Ти го плюеш, той си мисли, че дъжд вали”, коментар по адрес на треньора Станимир Стоилов.
Венцеслав Стефанов
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща