Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Боец"
Морфи беше поетът на шаха, Стайниц - боец, Ласкер, Капабланка – механик-чудо, Алехин - търсачът на шахматната истина.
Савелий Тартаковер
Добрият боец е не този, който е под напрежение, а този който е готов. Той не мисли, той не мечтае, той е готов на всичко, което може да му се случи.
Брус Лий
Ставайки по-стар, от време на време трябва да избираш с кого да се бориш. През младостта си воюваш с всички. Ти си като боец на ринга, биейки се с всеки, който е излязъл. С възрастта започваш да осъзнаваш: изчакай малко, това не си струва изгубените сили, потърпи, докато не започне монтажа.
Мартин Скорсезе
Старая се да живея, както живеят обикновените хора. Ако боец се помисли за велик, той губи.
Фьодор Емеляненко
Определено предпочитам да бъда любовник, отколкото боец.
Били Джоел
Партизанският боец се нуждае от пълна помощ от хората в района. Това е задължително условие.
Ернесто Че Гевара
Бойците не се раждат. В характера е заложена предразположеност, но, мисля, че все пак боец се става.
Фьодор Емеляненко
На селянина винаги трябва да се помага технически, икономически, морално и културно. Партизанският боец ще бъде нещо като ангел-водач, който е попаднал в зоната, помагайки винаги на бедните.
Ернесто Че Гевара
Царят е боец. Използвай го!
Вилхелм Щайниц
Аз се бих с най-силните бойци на този сят! И аз победих в тази битка! Но на мен ми останаха още много дела, които трябва да се доведат до край.
Масутацу Ояма
Ако не можете да се върнете в утробата на майка си, по-добре се научете да бъдете добър боец.
Анчи Мин
Правило на международното право е, че никога не трябва да се използват оръжия и методи за водене на война, които не правят дискриминация между бойци и цивилни.
Шон Макбрайд
Преди си мечтаех за медали и шампионати, но сега мечтая само за синеок боец, който един ден промени живота ми, когато сложи устни върху моите...
Кати Еванс
Той е сложен и сложен, лабиринт, в който искам да се изгубя. Той е моят боец и аз наистина искам да се боря, за да бъда с него.
Кати Еванс
Боецът може да бъде победител, но това не прави задължително победителя боец.
Маркъс Зюсак
И.В.Сталин не се придържаше към основните закони на оперативно-стратегическото изкуство. Той приличаше на темпераментен юмручен боец, често се палеше и бързаше да влезе в сражение. Палейки се и препирайки, И.В. Сталин не винаги правилно отчиташе времето, необходимо за всестранна подготовка на операцията. На мен и на А.М. Василевски ни костваше големи усилия да му доказваме, че не трябва да се бърза с началото на действията и че операцията трябва да започне тогава, когато бъде всестранно подготвена и материално осигурена. Тогава, разбира се, се налагаше сериозно да спорим и да слушаме от Сталин неприятни и незаслужени думи. Но тогава малко внимание обръщахме на това.
Георгий Жуков
Войната развива дух в бойната единица и дори когато не са останали много от старите бойци, много малко мая трябва, за да се замеси тестото.
Джордж Патън
Да си висококвалифициран боец и да обичаш битката са напълно различни неща.
Маркъс Блейк
До девет часа сутринта само тъжното пеене на храсталака и силната дума, която се откъсна от устните на уморен боец, нарушаваха тишината на забулената в мъгла долина.
Ранулф Файнс
Аз съм уникален боец - единствен по рода си.
Тайсън Фюри
Никога не е имало някой като мен в историята - боец като мен се появява само веднъж на всеки 1000 години.
Тайсън Фюри
Въпреки че преди мен е имало боец на име Майк Тайсън, аз съм собственият си Тайсън. Аз съм Тайсън Фюри. Не се опитвам да бъда друг.
Тайсън Фюри
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща