Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комунист" - страница 2
Аз съм комунист през деня и католик с настъпването на вечерта.
Брендън Биън
Старите комунисти не се сдържаха и посегнаха на църквата! С какво им пречат на Радев и Рашков новите и ремонтираните храмове? Имали сме сделка с владиците!? Сега и тях ли ще арестуват? Но какво друго да очакваме от комунисти. Те така и не разбраха, че правим всичко за хората. За да живеят мирно и спокойно.
Бойко Борисов
Когато комунистите дойдат на власт, винаги посягат първо на църквата. И сега е така. Обвиниха владиците в нечисти сделки и спряха пътя до Кръстова гора. За радост, докато бяхме на власт преведохме на общината авансово парите за отсечката до Дивотинския манастир. Иначе и тях щяха да пипнат. Всички дейности по трасето са подсигурени. Основата на пътя е заздравена, вторник започва асфалтирането, ще се почистят и канавките.
Бойко Борисов
Тук сме, за да видят българите как се грижим за божиите храмове. Когато комунистите управляваха България, манастирът от 14-ти век е бил превърнат в дискотека и ресторант. Ние възстановихме десетки храмове в цялата страна, защото вярата е важна за нас.
Бойко Борисов
С младежите от ГЕРБ бяхме в Горноводенския манастир "Св. св. Кирик и Юлита" край Асеновград. Историята му е показателна за това, как комунистите са се отнасяли с вярата. Важно е това да не се забравя!
Бойко Борисов
"Тъй като ако през 1991 г. комунистите си бяха оттеглили неизбираемия кандидат Велко Вълканов, в тази държава щеше да се краде толкова по-малко, колкото Вие не можете да си представите. Толкова мръсници щяха да лежат в затвора - и червени, и сини, колкото Вие никога не можете да си представите." (обяснява какво щеше да е положението в страната, ако беше избран за президент)
Жорж Ганчев
Аз пожелавам да имаме толерантност. Ние сме много нетолерантни хора и въобще в материалното измерение на света щастието за един автоматически означава нещастие за друг, т.е. да имаш повече, значи по-малко за другия. Не съм комунист, нито социалист, но апелирам към някакво смирение в хората и толерантност.
Теди Москов
Комунистът е човек, който мечтае държавата да го направи буржоа.
Николас Гомес-Давила
Диалогът между комунистите и християните стана възможен, когато комунистите започнаха да изопачават Маркс, а християните – Господ.
Николас Гомес-Давила
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща