Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Принцеса"
Тя беше народната принцеса и такава ще остане, как ще остане завинаги в нашите сърца и спомени.
Тони Блеър
Да бъдеш принцеса означава да играеш на живота. Да бъдеш кралица означава да бъдеш сериозен играч... Целта на живота като жена е да се изкачи на трона и да управляваш със сърце.
Мариам Уилямсън
Аз съм просто принцеса на рок сцената.
Ейми Лий
Аз вече не търся принцът, защото самата аз не съм принцеса.
Лара Фабиан
Да бъдеш принцеса не е това, което го хвалят, че е.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Нито една жена не заслужава това, че през цялото време към нея да се отнасят, както принцеса - дори и аз!
Джесика Симпсън
След много десетилетия на филми на Дисни, ние сме били обусловени да очакваме принцесите да се влюбят бързо в своите очарователни принцове и да "заживеят щастливо до края на дните си".
Мохамед Ел-Ериан
- Аз съм принцеса. Аз не следвам модата, а я установявам.
Алекс Флин
Да се държиш като принцеса е работа. Не става въпрос само да изглеждаш красива или за носене на корона. Това е повече за това, какви сте отвътре.
Джули Андрюс
Но целия този свят не е създаден за принцеси.
Мюриел Барбери
Когато отивах да спя не бях обзет от никаква принцеса, нито от желание за принцеса, от ничие неодобрение, и си легнах доволен и спах добре."
Джак Керуак
Вие сте принцеса. И те трябва да се държат като принцеса. Принцесата не забелязва какво се случва наоколо, всички, които са наоколо, трябва да се грижат за нея. И нейната работа е просто да живее и това е всичко.
Милена Агус
Ако човекът беше създаден единствено в името на този свят, той нямаше да има нужда да бъде вдъхновен от толкова ценна и възвишена душа, че да е по-велика от самите ангели, особено в това, че не извлича никакво удовлетворение от всичко удоволствията на този свят. ... На какво е аналогично това? На случая с градски жител, който се ожени за принцеса. Ако той й донесе всичко, което светът притежава, това няма да означава нищо за нея, тъй като тя е дъщеря на крал. Така е то с душата. Ако трябваше да бъдат донесени всички удоволствия на света, те биха били като нищо за него.
Моше Хаим Луцато Рамхал
Не се примирявайте с някой, който не се отнася с вас като с принцеса, защото всъщност сте. Без побойници и осквернители, без енергийни вампири.
Плъм Сайкс
Принцесата изсумтя. - Ако досега не сте разбрали, че не ме интересува какво мислите за мен, нека това ви е урока.
С. Дж. Редуайн
Винаги съм живяла в приказки в главата си. Вярвах, че съм марсианска принцеса, докато бях на 10. Вярвах, че никога няма да умра, и бях осиновена и изпратена на Земята, защото имаше война... и все още понякога, когато остарявам, се надявам за моя безсмъртен живот на Марс.
Сара Пинбъра
Не всеки може да се изправи и да бъде герой, принцесо. Някои предпочитат да се предадат на неизбежното и да поздравят съвестта си с дарбата за оцеляване.
Тад Уилямс
- Капка отрова върху натрупания сняг. Този момент от приказката, когато знаем какво точно се е случило, но принцесата не.
Деб Калети
Усмивката на принцесата - ето за какво мечтае всеки мъж.
Джон Бойнтън Пристли
Като повечето момичета, аз фантазирам да бъда един вид принцеса.
Джули Андрюс
Искаш да получиш принцеса - направи подвиг.
Александър Прозоров
Все пак не съм принцеса, затова намирам за много странно, за да ми бъде поставян такъв етикет.
Зара Тиндал
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща