Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разделяне" - страница 2
Досега най-важните дейности за излекуване на вашите емоционални енергийни граници са разделянето на чувствата и мислите на другите от вашите собствени и след това разбиването на кода на вашите собствени емоции.
Синди Дейл
Пакистан, лишен от жизнеспособна левица след миграцията на хиндуистки и сикхски комунисти след разделянето, придоби набор от радикални масови ежедневници и списания, които нямаха равни в съседна Индия или другаде на континента.
Тарик Али
Човекът, който по този начин е извън границите на всяка ценностна комбинация и е станал изключителен представител на индивидуална ценност, е метафизически изгнаник, тъй като неговата автономия предполага разделянето и разпадането на цялата система на отделните й елементи; такъв човек е освободен от ценности и от стил и може да бъде повлиян само от ирационалното.
Херман Брох
За западните очи и уши шериатският закон изглежда лишен от уважение към различията в мненията или сложното морално мислене. Със сигурност американската идея за разделяне между църквата и държавата се губи в управлението на шариата.
Джей Парини
Разделянето на задачи на по-малки подзадачи може да бъде много полезно.
Джеймс Суровецки
Аз съм доста добър в разделянето на нещата и не позволявам на нещата извън мен да ме разсейват или да ме притесняват или да ме засягат по някакъв начин.
Джеймс Фрей
Разделянето на човек от неговия костюм вече не е възможно, защото те са едно. Само под прикритието на специфичните му дрехи човек става определен човек.
Едуард Фукс
Не исках да предполагам, че аутизмът може да бъде проследен до гените на неандерталец. Въпросът е, че някои гени, които са замесени в аутизма, са се променили доста значително между времето на неандерталската линия и разделянето на човешката линия.
Елизабет Колбърт
Бях научена, че разделянето между религията и политиката се е случило през Просвещението. Но имаше хора, които се опитаха да създадат светска връзка с управлението преди 2000 години и тези хора бяха евреите.
Илейн Пейджълс
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща