Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Инцидент" - страница 2
Защото красотата беше нейният инцидент и макар да се възхищаваше, не беше определящ фактор.
Алджернън Блекууд
Най-малките инциденти отварят нови светове.
Джанет Уинтерсън
Винаги е инцидент, който ни спасява. Това е човек, когото никога не сме виждали.
Джеймс Солтър
Инцидентът ми напомни за инцидента в Парк По, когато катерицата, която хранех, се оказа плъх и на пръв поглед беше като катерица.
Джон Кенеди Тул
Ако са се случили извънредни инциденти, без значение дали са добри, лоши, смешни или дори смущаващи, тогава няколко се случват подред. Те не искат да бъдат сами.
Жан-Люк Баналек
Хитлер не беше неумолим продукт на германския "специален път", нито логична кулминация на дългосрочните тенденции в конкретно германската култура и идеология. Нито той беше просто "инцидент" в хода на германската история.
Иън Кършоу
Един трагичен инцидент съсипва всяко нормално семейство.
Катя Милей
Всички казваха, че един ден ще имам голям инцидент, злополука, която да сложи край на всички злополуки. Един ден може да погледнете нагоре и да видите дете, падащо от небето. Това бих бил аз.
Лиз Йенсен
Нищо чудно, че щом една политическа кариера е толкова несигурна, хората със стойност и капацитет се колебаят да я поемат. Те не могат да си позволят да бъдат изхвърлени от хода на живота заради най-обикновен инцидент.
Джеймс Брайс
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща