Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Инцидент"
Да, между другото, чух, че съм умрял при инцидент. Е, не умрях.
Джерард Уей
При такива очевидни инциденти, които накрая оказват такова решаващо влияние върху целия живот, човек е склонен да разпознае инструментите на по-висша ръка. Голямата загадка на живота никога не ни става ясна тук долу.
Карл Фридрих Гаус
Достигнах възрастта, в която синини се образуват от неуспехи отвътре, а не от инциденти отвън.
Никол Краус
Може ли всичко това просто да е инцидент? Или зад това може да стои някаква извънземна интелигентност?
Джийн Родънбери
Бракът беше нещо, което мислех, че е нещо което се случива само с други хора, като фатални пътни инциденти.
Джордж Ефинджър
Ски състезанията, особено спускането, са опасна дейност и има много инциденти. Би било наистина много лошо да загубим всичко поради сблъсък.
Херман Майер
Разо беше силно изкушен да твърди, че всичко е истина и той е загубил рогата и опашката си в трагичен инцидент в детството.
Шанън Хейл
Не мога да посоча нито един човек или инцидент, който промени живота ми, но признанието, че има определен световен ред, беше последователно. Това ми даде сили да правя нещата по моя начин. Открих вътрешна истина, към която се придържам.
Шари Арисон
Демокрацията не е инцидент, който се случва за една нощ, нито подарък, който Америка може да даде на света. Това е култура, която се нуждае от мир, за да се развива.
Ширин Ебади
Ние сме движени от резултатите от Големия взрив, преди милиарди години, който в крайна сметка създаде живот, който в крайна сметка създаде хора и т.н. Но аз? Аз съм инцидент - резултат - и следователно жертва.
Джеймс Хилман
Мисля, че в процеса на писане се случват всякакви неочаквани неща, които отдалечават поета от плана му и че тези инциденти наистина са това, което имаме предвид, когато говорим за поезия.
Джон Ашбъри
Необходим е много опит в живота, за да се види защо някои връзки продължават, а други не. Но не трябва да чакаме криза, за да добием представа за бъдещето на конкретна връзка. Нашето поведение при почти всеки инцидент ни казва много.
Екнатх Еасваран
Най-ценните открития са намерили своя произход в най-тривиалните инциденти.
Плиний Стари
Уведомете хората, когато се чувствате нещастни, разочаровани или наранени от нещо. След като чувството бъде признато от вас – не непременно от другите – то има тенденция да се разсее и е по-малко вероятно да ви притеснява. Ако държите чувствата си вътре, вие сте склонни да избухнете при някакъв незначителен инцидент, потенциално да причини още повече вреда на вашето здраве. Приемете това, което е в сърцето ви и сключете мир с него завинаги.
Маошин Ни
Животът е поредица от инциденти, понякога щастливи, понякога не особено.
Мейв Бинчи
Изобилието от оръжия, отсъствието на работещо либийско правителство и продължителни антизападни настроения сред определени милиции доведоха до все по-нахални инциденти през пролетта и лятото на 2012.
Мичел Зукоф
Случват се инциденти. Костите ни се разбиват, кожата ни се разделя, сърцата ни се счупват. Изгаряме, удавяме се, оставаме живи.
Мойра Фоули-Дойл
Исках да преосмисля ролята по начин, който зачиташе традиционните й отговорности, но ги превърна в част от по-широк модел на поезия за национални инциденти, събития, занимания; и да прекарват много време в училища, опитвайки се да демистифицират поезията.
Андрю Моушън
Докато се връщаха към Грийнпойнт от Лонг Айлънд, Дрейк погледна другите шофьори по автострадата в Лонг Айлънд и осъзна, че всеки може да бъде баща на всеки, че всеки може да обича всеки при определени обстоятелства и че животът е музей на малки инциденти.
Саймън ван Буй
Почти безвъзвратно е хората да повярват, че имаме някакво специално отношение към Вселената, че човешкият живот не е просто повече или по-малко фалшив резултат от верига от инциденти, стигащи до първите три минути, но че сме били някак си вградени от самото начало.
Стивън Уайнбърг
- Какъв случай те доведе тук? - Сър, тук ме доведе инцидент.
Томас Малори
Колкото повече рисувам и пиша, толкова повече осъзнавам, че инцидентите са необходима част от всеки творчески акт, много повече от логиката или мъдростта. Понякога грешката е единственият начин да се стигне до оригинална концепция, а историята на успешните изобретения е пълна със злополуки, случайни случайности и нежелани резултати.
Шон Тан
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща