Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дължина" - страница 2
Най-трудното е да си с други хора - все едно са на различна дължина на вълната, но само ти го знаеш. Те говорят за живота си и какво не е наред с тях, а вие просто ги пуснете. Това е съвсем различен език и трябва да помните, че можете да отговорите само на техния майчин език. Наистина е трудно да се свърже.
Дж. Р. Уорд
Колкото и далеч да дърпаме две заплетени частици, те остават "свързани" чрез общата си функция на дължината на вълната. Съдбите им остават преплетени, докато не се направи измерване на един от тях, като се срути общата им функция на дължината на вълната.
Джим Ал-Халили
Трябваше да промените дължината на вълната на вашето съзнание и по този начин да промените всичките си модели на тялото на дължина на вълната, различна от тази вселена, буквално ще изчезнете от този свят и ще се появи отново в този, към който сте настроени.
Друнвало Мелхизедек
Едва ли нещо друго разкрива толкова добре страха и несигурността сред мъжете, колкото дължината, до която те ще стигнат, за да скрият истинското си аз един от друг и дори от собствените си очи.
Е. У. Тоузър
Медицината е успешна, като лекува болестите по много специфичен начин, след като вредата бъде нанесена. Но дължината на теломерите интегрира много фактори заедно и ви дава обща картина на риска за това, което сега се появява като много заболявания, които са склонни да се появяват заедно, като диабет и сърдечни заболявания.
Елизабет Блекбърн
Тъй като наистина обичам данъците, данъчните теми всъщност включват доста в моята фантастика от различна дължина. Веднъж написах научно-фантастичен разказ, съсредоточен около идеята за чуждестранен данъчен кодекс и идеята, че можете да разберете едно общество, като анализирате данъчния му код.
Кен Лиу
Дължината на небето е почти колкото моето невежество. Чисто и широко.
Луиз Ърдрич
Нашите дни на Земята са като сянка, а времето, в което скърбим, е дължината на нашите дни.
Шмуел Йосеф Агнон
Дължината на косата ми е в пряка връзка с това колко дълго не съм работил, защото аз не се подстригвам в паузите между ролите... Откъде да знам дали няма да ми предложат женска роля? Както можете да забележите, в момента отчаяно се нуждая от работа!
Кевин Бейкън
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща