Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рисуване" - страница 2
И когато приключих с рисуването и погледнах онова бедно кожено яке, което сега лежеше мъртво на масата, започнах да се чудя дали с умирането на всяка риба светът намаляваше в количеството любов, което може да изпитваш към такова създание. Дали оставаше толкова по-малко чудо и красота за обикаляне, когато всяка риба беше извадена в мрежата. И ако продължим да вземаме, грабим и убиваме, ако светът продължи да става все по-беден от любов, чудо и красота в резултат на това, какво ще остане в крайна сметка?
Ричард Фланаган
Илюстрирането е повече за предаване на конкретни идеи на читателя. Рисуването е повече като чиста наука, повече за акта на рисуване.
Шон Тан
Когато съм упорита на работа, когато съм дълбоко в нея, няма друго чувство. За мен работата ми винаги е изграждането на нация от нищото. Това е комплектуване на войските. Това е рисуване на платно. Удря всяка висока нота. Това е маратон. Това е Бионсе. И това са всички тези неща едновременно.
Шонда Раймс
Не искам да прекарвам целия си живот в рисуване на говорещи глави. Изглежда загуба на времето на всички.
Брайън Лий О'Мали
Уменията ми за рисуване вероятно замръзнаха, когато бях на 18... Сега се интересувам повече от историята, как рисунките, оформлението могат да помогнат да се изразят историите и да се предадат.
Бярке Ингелс
Всички комикси се провеждат в изградена среда и аз много добре рисувах хора и животни и такива неща, но не бях изразходвал много енергия за рисуване на сгради. Така си помислих, може би бих могъл и тогава станах архитект.
Бярке Ингелс
Самият живот е само тънък слой боя на планетата и ние държим четката за рисуване.
Даниъл Денет
Киното ни научи повече за човека за няколко години, отколкото рисуването ни е научило от векове; научихме мимолетните изражения на лицето му, почти неправдоподобните, но реални пози, неговия чар и отвратителна грозота.
Зигфрид Кракауер
Откакто се помня, винаги съм обичал да рисувам. Но интересът ми към рисуването не беше много насърчен.
Крис ван Алсбърг
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща