Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Допълнение" - страница 2
В допълнение към страха от разочарование или отчуждаване на хората, ние също се страхуваме да не се сринем под тежестта на едно неприятно преживяване или перфектна грешка.
Брене Браун
Цялата коледна история вероятно е по-късно допълнение към евангелските разкази, представени само от авторите на Матей и Лука. Марк и Йоан изглежда никога не са чували за яслата във Витлеем, клането на невинните, звездата, тримата мъдреци и т.н.
Джей Парини
Използваме социалните медии като допълнение към общия ми обхват на медиите / пазара.
Джефри Гитомър
Вярвам, че конкуренцията в бъдеще няма да бъде само рекламна конкуренция между отделни продукти или между големи асоциации, но и в допълнение ще бъде конкуренция на пропагандата.
Едуард Бернайс
Той беше нейният приятел, нейният приказен любовник, нейното перфектно допълнение. Не можеше да анализира чувствата си, но знаеше, че го обича с цялото си сърце и душа и ще го прави, докато не умре.
Елизабет Гаудж
Ние сме привлечени от друг човек на душевно ниво не защото този човек е нашето уникално допълнение, а защото, като сме с този индивид, по някакъв начин сме снабдени с импулс да станем цялостни.
Кевин Дж. Тодеши
Вие сте руснак, гражданин на Русия. Аз съм азербайджанец, гражданин на Русия. Арам е арменец, гражданин на Русия и роден московчанин в допълнение. И какво сме сега? Да се убиете един друг?
Едуард Багиров
Женското сърце е тайнствен лабиринт, твърде голямо предизвикателство за недодялания ум на мъжа-измамник. Ако искате наистина да притежавате една жена, трябва да мислите като нея, и най-напред трябва да спечелите душата и. Останалото, сладката мека обвивка, която ви отнема и разума, и добродетелта, е просто едно допълнение.
Карлос Руис Сафон
"Това, което ме дразни понякога във външността на българската жена е прекалената й натруфеност, тежкият грим, неумението да поддържа косата си и да намира адекватна прическа, както и въобще невежеството й по отношение на незаменимата стойност на аксесоарите. А допълненията са от изключително значение. В този смисъл важи максимата "Малкото прави голямото!”.
Любомир Стойков
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща