Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Балон" - страница 2
Почти всеки истински пробив в технологиите имаше балон, който се пукаше, оставяше много хора, които бяха инвестирали в него, но също така напускаше инфраструктурата за следващия златен век, ефективно.
Тим О'Райли
Космическият ни кораб е мъничък балон в божията чаша.
Хари Мартинсон
Не знам какво означава кредитен балон. Дори не знам какво означава балон. Тези думи станаха популярни. Не мисля, че те имат някакво значение.
Юджийн Фама
Комплиментите са хелийът, който изпълва балона на всеки; те издигат човека, който ги приема, за да може да прелети над житейските проблеми и да кацне безопасно от другата страна.
Бърни С. Сийгъл
Ако имах парите, щях да си купя още един балон... за да можеш да го пуснеш.
Виктор Драгунски
Известният холандски балон с лалета до голяма степен включваше безумната търговия с опции за покупка или продажба на луковици - предшественик на съвременните опции за акции - вместо сделки, включващи действителните цветя.
Дейвид Енрич
Ето защо всеки ден, преди да започнете деня си, трябва да облечете психическата си броня или психическа защита. Предлагам златисто бял полупропусклив балон, който позволява положителни мисли и чувства и предпазва от негативни мисли и чувства. Хората обличат физическо облекло всеки ден, но не мислят за важността да се обличат психически и емоционално.
Джошуа Дейвид Стоун
Това е естеството на тази лудост. Тя изпълва небето с баражни балони и очите на хората с омраза.
Крис Клийв
Въздушният балон е най-красивата форма на транспорт, тих, величествен и много рядък.
Лена Крун
Изчаках достатъчно г-н Костов да надуе балона. Не е в стила ми да персонифицирам политическия дебат, дори и когато нападките на моите опоненти придобиват личен характер. Но става дума за доста тежки манипулации. Затова нека господин Костов да каже в какво точно ме уличава, защото едва ли някой ще му повярва, че той не познава съдържанието на папката и че може да остане на нивото задаване на въпроси.
Георги Първанов
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща