Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Балон"
Балоните на фондовия пазар не растат от въздух. Те имат солидна основа в действителност, но реалността е изкривена от погрешно схващане.
Джордж Сорос
Има моменти в живота, които хората трябва да знаят да не изпускат. Балоните са проектирани, за да учат малките деца на това.
Тери Пратчет
След като се докоснете до биографиите на човешките същества, идеята, че политическите убеждения са логично определени, се срива като набоден балон.
Уолтър Липман
През последните години претърпяхме "понцификация" на икономиката, тъй като балони се натрупаха и след това се спукаха и всеки път се държим така, сякаш това е за първи път.
Мичел Зукоф
Мразя новини и информация и всичко, което заплашва да пробие балона на забравата, в който живея.
Огастин Бъроуз
Цените се покачват. Безработицата продължава да нараства. И не сме имали необходимата корекция за финансовия балон, създаден от нашата Федерална резервна система.
Рон Пол
Кучето може да стане само това, което е във вашия балон. Кучето имитира енергията, която е във вашия балон. Вие сте източникът, празникът на енергията. Ако се чувствате тревожни, кучето се тревожи с вас. Ако станете нервни, кучето се събужда нервно с вас.
Сизар Милан
Демокрацията е балон, който виси над главата ви и ви принуждава да гледате нагоре, докато други ви тарашат джобовете.
Джордж Бърнард Шоу
Този свят е балон.
Августин
Трябва да видите снимките на бебето ми. Бузите ми висяха от лицето ми като водни балони. Можете да си представите колко често ме дразнеха.
Шон Кови
Никой не може да бъде тъжен, когато има балон!
Алън Милн
В неделя светът е светъл и празен като балон.
Йозеф Рот
В Съединените американски щати, за съжаление, все още живеем в балон от нереалност.
Ал Гор
Всеки балон се състои от тенденция, която може да се наблюдава в реалния свят, и погрешно схващане, свързано с тази тенденция. Двата елемента взаимодействат помежду си по рефлексивен начин.
Джордж Сорос
Нарекох златото най-добрият балон, което означава, че може да се покачи по-високо. Но със сигурност не е безопасно и няма да продължи вечно.
Джордж Сорос
Когато лихвените проценти са ниски, имаме условия за развитие на балоните на активите и те се развиват в момента. Крайният активен балон е златото.
Джордж Сорос
Ето млад японец, който се снима с малкия си син; времето минава, момчето е на година, четири, дванадесет, двадесет, това е един вид бързо превъртане напред - виждаме как едното се изпълва с живот, като балон с въздух, а второто как се изпуска и се свива и потъмнява.
Мария Степанова
Реших, че ако не мога да бъда писател, животът ми ще бъде нещастен. Имах тази въображаема стая с препратки към всички книги, които бях чел, един вид балон, в който живеех.
Пер Петершон
Всъщност бих казал, че източниците на разширяване на икономиката от 2003 г. до 2007 г. бяха, в частност, жилищният балон, войната и на трето място - намаляване на данъците.
Пол Кругман
Всички трябва да имаме лични балони с горещ въздух и да се носим спокойно из облаците.
Рис Боуен
Не че можем да прогнозираме балони - ако можехме, щяхме да сме богати. Но със сигурност можем да имаме система за предупреждение за балони.
Ричард Талер
В един балон в крайна сметка хората започват да казват: Чакай малко... тези цени са твърде високи! Какво купува някой вече? Какво биха могли да мислят? И тогава има корекция и спукване.
Робърт Шилър
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща