Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Платформа" - страница 2
Ние не сме в хардуера заради самия хардуер. Ние сме в хардуера, за да можем да изразим цялата си платформа и софтуер за производителност по начин, който е уникален.
Сатя Надела
Ал Кайда не е нищо повече от верига за доставки на мутанти. Те играят на същата платформа като Уол Март и Дел. Те просто не са сдържани от това. Какво е Ал Кайда? Това е религиозно политическо движение с отворен код, което действа извън световната верига на доставки.
Томас Фрийдман
Не се смятам за силен човек. Но аз използвам платформите, които имам, за да направя разликата в света. Всеки, който има позиция, където може да направи разлика, трябва да я използва.
Шари Арисон
Техниката не е морално добра или лоша, докато не се използва от корпорациите, които я оформят за масово потребление. Приложенията и платформите могат да бъдат проектирани да насърчават богати социални връзки; или, подобно на цигарите, те могат да бъдат проектирани да пристрастяват. Днес, за съжаление, много технологични разработки насърчават пристрастяването.
Адам Алтър
Много хора слушат какво имам да кажа и се появявам много в медиите, така че влияя на много хора и следователно нося по-голяма отговорност, защото имам по-голяма платформа.
Грета Тунберг
Печатната дума ще се появи дълго след като много от нашите дигитални творения изчезнат, било защото книгите не изискват месечен хостинг, а блоговете и уебсайтовете изискват... или защото езиците и платформите, за които е публикувано определено дигитално творение, ще станат остарели.
Джефри Зелдман
Най-голямата ми платформа не е с всичките ми дипломи, всичко останало, не са всичките ми книги, всичко. Това е, че съм известен като мъж, който обича жена си и прекарва време с децата си. Това отваря повече; Говоря като баща.
Джош Макдауел
Тъй като физическият, дигиталният и биологичният свят продължават да се сближават, новите технологии и платформи все повече ще позволяват на гражданите да се свързват с правителствата, да изразяват своите мнения, да координират своите усилия и дори да заобикалят надзора на публичните власти.
Клаус Шваб
Не просто гласувате за дадено лице, по моя преценка, вие гласувате за дневен ред. Гласувате за платформа. Гласувате за политическа философия.
Колин Пауъл
Платформата ме извади от един много тъмен период от живота ми, така че наистина обичам YouTube.
Лили Сингх
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща