Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пауза" - страница 2
- Но джедаите имаха поговорка за страха. В крайна сметка това води до страдание. - Хера направи пауза. - Някой трябва да прекъсне веригата.
Джон Джаксън Милър
Не бързаме с думите си. Не се страхуваме да правим паузи. Чувстваме се заслужили за времето, което използваме. Дори правим по-директен контакт с очите, докато говорим.
Ейми Къди
- Живея като във филм на ужасите! - Страхотно, Кейти, добро сравнение! Всичко това е само част от ужасен живот. Както всички филми, той ще приключи скоро, освен ако не натискате бутона за пауза твърде често.
Елизабет Хейнс
Паузата е ваш ангел-хранитель.
Игор Ризов
Нищо не е по-драматично от добре поставена пауза.
Кармайн Гало
Тъй като новостта на технологията за носене отстъпва на необходимостта - и по-късно, когато технологията за носене става вградена технология - ще бъдем лишени от възможността да правим паузи, да размишляваме и да участваме в значими, съществени разговори? Как ще се промени вътрешният ни живот и връзките с околните?
Клаус Шваб
Всеки живот е необичайна, безкрайна борба с кризисни ситуации. И ако няма проблеми с децата, това означава, че те са от физическо естество или са свързани с работа. Всичко останало е само пауза между тях.
Лиза Марклунд
Много исках да натисна пауза, да спра живота в този момент и да се държиш здраво към него.
Луси Кларк
- Какви контраудари, що за глупости са това?! - избухна И. В. Сталин. - Опитът е показал, че войските ни не знаят да настъпват... - И неочаквано на висок тон подхвърли: - Как можахте да си помислите да дадете Киев на врага? Аз не можах да се сдържа и отвърнах: - Ако мислите, че аз като началник на Генералния щаб меля само глупости, няма какво да правя тук. Моля да ме освободите от задълженията на началник на Генералния щаб и да ме пратите на фронта. Там определено ще допринеса по-голяма полза за Родината. Отново настъпи тягостна пауза: - Не се палете чак толкова - отвърна Сталин. - А между другото... то ние и без Ленин минахме, че и без вас ли няма...
Георгий Жуков
Светът е превъзходна симфония; всеки от хората представлява сякаш отделна нота. Не са малко обаче между тях и такива, които в общата й хармония образуват само необходимата пауза.
Мориц Готлиб Сафир
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща