Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прозрачен"
Ако стените на нашата месна индустрия станат прозрачни, буквално или дори в преносен смисъл, нямаше да продължим да отглеждаме, убиваме и ядем животни по начина, по който го правим.
Майкъл Полан
Ако тялото ви е далеч от съвършенство, кожата ви не е толкова прозрачна, колкото бихте искали, ако сте ниска, това не е трагедия. Красотата има и други механизми, идва от други източници.
София Лорен
Най-доброто украшение за момичето е скромността и прозрачната рокля.
Евгений Шварц
Нашите желания никога не са напълно прозрачни, дори за самите нас.
Марк Кингуел
Чувствах, че е най-добре просто да сте максимално прозрачни.
Рупърт Мърдок
Предполагам, че съм само стар умопобъркан учен на дъното. Дайте ми подземна лаборатория, половин дузина атомни удари и хубаво момиче в прозрачен воал, очакващо да бъде превърнато в шимпанзе, и повече не се интересувайте кой ще пише националните закони.
Сидни Джоузеф Перълман
Искам да пиша стихове, които са естествени, светещи, дълбоки, щадящи. Мечтая за изкуство, толкова прозрачно, че да можете да гледате и да видите света.
Стенли Кюниц
Правенето на добър бизнес - да бъдете етични, да бъдете прозрачни, да се грижите, да прилагате ценности във вашия бизнес - има значение и в същото време правите пари.
Шари Арисон
Ако ръководителят на компанията е руски гражданин, той не може да получава по-малко от своя заместник. Важно е да няма мътнини, всичко да е прозрачно, обяснено на гражданите и тогава всичко ще е ясно.
Владимир Путин
Тези смъртници бяха свободни, като въздух, и почти толкова прозрачни.
Джоузеф Конрад
Всеки извор, колкото и прозрачен и бистър да е, не може да не започне да влачи кал и тиня, щом се превърне в река.
Морис Дрюон
Най-добрият начин да се справите в прозрачен свят е просто да бъдете прозрачни. Нека животът ви да бъде автентичен и нека хората да надникнат. Защото ако искат да разберат, те ще разберат. И така за мен това ми даде по-голямо чувство за отговорност като главен изпълнителен директор. Това ми даде по-голяма възможност да ръководя.
Майкъл Хаят
Колкото по-скромен и прозрачен е лидерът, толкова по-ефективен ще бъде той или тя.
Майкъл Хаят
За подкрепа на демокрацията са необходими висококачествени, открити, прозрачни и нецензурирани данни.
Ангъс Дийтън
Извадих презерватива с края на лъжица и го пуснах на дъното на бяла торба за боклук, където лежеше, изсъхнал и кафяв, прозрачен като стара човешка кожа.
Мо Хейдър
Ако нямате какво да криете, няма причина да не сте прозрачни.
Мохамед ел Барадей
...урината на здрав човек трябва да е напълно прозрачна - това е най-простият тест за киселинност на урината. При най-малкото оцветяване на урината, освен ако не е оцветяване на храна, трябва да се мисли за недостатъчно подкиселяване на кръвта.
Николай Друзяк
В края на краищата, мислите на човек принадлежат само на него самият. Докато още не се изобрети начин умът да стане прозрачен.
Пол Боулс
Колко хора имат различни мнения в този свят? Всеки различен човек има различно мнение какво всъщност представлява тази бутилка или какъв цвят е тя. Ако кажа, че бутилката е прозрачна, ще има някой, който да ми каже, че бутилката е зелена или синя.
Тайсън Фюри
Решаването на проблем просто означава да го представите така, че да направите решението прозрачно.
Хърбърт Саймън
Същността на всяка мистерия е, че тя не може да бъде разгадана, без да навлезем в лабиринта на пространство-времето - само тогава нашите безкористни усилия ще бъдат белязани от една от бръчките, тънка линия от пръстени на растеж, отпечатък на вкаменен наутилус в мрамор... Всички сме като прозрачни мехурчета, носещи се в потоци вода...
Шимада Соджи
Впечатлението е добро, но не прозрачно. Нещо с него не е в идеален ред: или той е алкохолик, или шизофреник, или неуправляем престъпник.
Юрий Нагибин
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща