Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Йога" - страница 2
Йога е чудесна форма на упражнения, която разтяга и укрепва мускулите ви едновременно.
Денис Остин
Никаква медитация, йога, диета и размисъл няма да накарат всичките ни проблеми да изчезнат, но ние можем да трансформираме трудностите си в нашата практика, докато малко по малко те ни напътстват по пътя ни.
Джак Корнфийлд
Въпреки че на Запад йогата обикновено се мисли като поредица от упражнения за разтягане, тя всъщност обхваща широка житейска философия и сложна система за лична трансформация. Тази система включва етични предписания, вегетарианска диета, познатите разтягания или пози, специфични практики за насочване и контролиране на дъха, практики за концентрация и дълбока медитация.
Едмънд Борн
Всички стари традиции ни казват, че има повече от един път към великата цел... Най-краткият и лесен път от всички е пътят на Любовта. Това е единственият път, който е отворен за всички, независимо от това какви са техните лични условия или обстоятелства. За всеки човек, навсякъде, истинското постижение очаква чрез йога на Любовта, защото йога означава съюз и нашето единение с Бога прави постигането възможно.
Емет Фокс
Отегчавам се лесно, така че като цяло съм склонна да смесвам тренировките си. Упражнявам се във фитнеса с треньор веднъж седмично, когато съм в града, и обичам йога, голф и тенис.
Иванка Тръмп
В края на деня ще отида на час по йога. Казвах, че моята работа е моята йога, защото тя разтяга всичко, разширява и предизвиква всичко, което знаете и разбирате и което сте.
Илейн Пейджълс
Йога е път на освобождаване от привързаността както към ума, така и към материята. Това е врата към вътрешния свят и живот, посветен на вътрешния мир. Физическата форма и пози, макар и полезни по пътя, не са крайната цел. Просто няма значение дали подколенните ви сухожилия са дълги или тялото ви е тонизирано, ако не сте приятен човек.
Кино Макгрегър
Ащанга йога е ритуал, предназначен да издигне храм във вътрешното пространство на тялото ви и на това свято място вие изживявате магията на личната трансформация.
Кино Макгрегър
Когато развиете своята постелка за йога и се отдадете на цялостното пътуване на йога, вие отключвате силата на ума да трансформира физическата субстанция със силата на духа.
Кино Макгрегър
Правил съм много различни неща. Сега например изучавам йога, а преди съм изучавал медитация и Дзен. Настроен съм "изследователски”. Има много малко области, от които не се интересувам. Мога да говоря наистина за всичко, и да се интересувам от всичко. Но не се интересувам от себе си. Каквото ми кажат хората, им вярвам. Занимавам се с всичко.
Джери Зайнфелд
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща