Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Осигуряване"
Огромното богатство върви ръка за ръка с голяма отговорност, задължения за споделяне с обществото и осигуряване на най-доброто разпределение на тези средства на тези, които се нуждаят от тях.
Бил Гейтс
Просто съм абсолютно убеден, че най-добрата формула за осигуряване на мир и запазване на американския начин на живот е свободата, ограниченото управление и съобразяването със собствения ни бизнес в чужбина.
Рон Пол
Съгласието, солидарността и взаимопомощта са най-важното средство за осигуряване на оцеляване на животинските видове.
Кристиан Лоус Ланге
Роботите ще играят важна роля за осигуряване на физическа помощ и дори придружаване на възрастните хора.
Бил Гейтс
Съдбата на световната цивилизация зависи от осигуряването на достоен жизнен стандарт за цялото човечество.
Норман Борлауг
Не бих се противопоставил на създаването на нова система за пенсии, при която една част се основава на колективно осигуряване, но която също стимулира хората да извадят допълнителен личен план.
Жак Делор
Всяка държава има не само правото, но и задължението да осигури адекватно осигуряване на собствената си отбрана по начина, по който смята най-добре, при условие че не го прави за сметка на никоя друга държава.
Лестър Пиърсън
Знам, че нямам участие в разпалването на тази война, но знам, че днес ще дам повече жертви от вас за осигуряването на мира.
Уилям Шърман
Като германец, с оглед на историята на Втората световна война и ужасните дела от нацисткия период, чувствам специално задължение да помогна, доколкото мога, за развитието на европейско-израелските отношения и по този начин да допринеса за осигуряването на бъдещето и съществуването на Израел.
Хелмут Кол
Знам, че много хора имат проблеми със социалното осигуряване, но бих ги призовал да се изправят срещу него при собствени условия. Да го наречем схема на Понци е подвеждащо и прави повече за замъгляване на проблема, отколкото за осветяването му. И да, знам, че ако не се направят промени, настоящата система е неустойчива. Но това не означава, че е измама.
Мичел Зукоф
Изглежда арабските държави не се справят добре с осигуряването на собствения си народ, така че не съм сигурен защо изведнъж ще развият способност да помагат на палестинците.
Уолтър Ръсел Мийд
Силата на научното учреждение във всяка страна е свързана с общото му ниво на образование, не само в предоставянето на голям брой нетърпеливи умове за допълнително обучение, но и в осигуряването на обществено мнение, което уважава науката и одобрява финансовата подкрепа.
Артър Луис
Образованието е чудовище, когато е неравностойно, когато е изключителното наследство на един клас от обществото; защото образованието след това се превръща в контролиращата ръка на този клас, маса от механизми, осигуряване на всякакви оръжия, с които управляващата класа се бори с другия клас, който е обезоръжен.
Гракх Бабьоф
Америка няма здравно осигуряване.
Джо Байдън
Всяка нова компютърна програма основно изпълнява някаква задача, която човек е правил преди. Но компютърът обикновено го прави по-бързо, по-точно, за по-малко пари и без никакви разходи за здравно осигуряване.
Дъглас Рушкоф
Осигуряването на възможно най-много сън и спазването на здравословна диета ще ви попречат да се чувствате потиснати, ако като мен сте подложени на стрес.
Елизабет Хърли
Китай е основна сила в Тихия океан и мисля, че имаме работа с някои общи заплахи в този регион: целият въпрос за Корея и стабилността на Корея, целия въпрос за ядрено разпространение, целия въпрос за осигуряване на свободен достъп до нашите кораби които работят в тази област.
Леон Панета
Моралът за болшинството хора е система за осигуряване на собствената правота.
Роберт Музил
Хората... които нямат ресурси в себе си за осигуряване на добър и щастлив живот, намират всяка възраст за обременителна.
Ан Карпф
Поклонението е отговор на вярващия на Божието откровение за Себе Си. Изразява удивление, страхопочитание и благодарност за достойнството, величието и добротата на нашия Господ. Това е подходящият отговор на Божията личност, Неговото осигуряване, Неговата сила, Неговите обещания и Неговия план.
Нанси Лий Демос
Изобилието не е Божието решение, за да живея в лукс. Неговото осигуряване е да помагам на другите да живеят. Бог ми поверява парите си не за да изградя моето царство на земята, а за да изградя неговото царство на небето.
Ранди Алкорн
Твърдението, че обезщетенията за социално осигуряване са безопасни, може да звучи наивно, но според мен всъщност е доста цинично. Вярвам, че докато възрастните хора продължават да гласуват в голям брой, никой Конгрес няма да отстъпи на обещаните плащания за тези, които вече имат право да получават обезщетения.
Ричард Талер
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща