Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рождение" - страница 2
Магията е наше право по рождение... и трябва да бъде достъпна за всички, които желаят да я използват като инструмент за лична трансформация.
Скот Кънингам
Мисля, че всеки роден в Орегон е природозащитник по рождение.
Фил Найт
Наказанието за богатство е, че отрязва човек от общата партида, общия опит и общите отношения. В известен смисъл това забранява човека автоматично от правото му по рождение да бъде член на великото човешко семейство.
Арнолд Джозеф Тойнби
Брайън Лий О'Мали е жив от рождението си и ще живее, докато умре.
Брайън Лий О'Мали
Слушай, не ми пука, ако забравиш рождения ми ден. Нямам нужда хората да ми напомнят, че съм по-близо до смъртта.
Джъстин Халпърн
На човек по рождение му е дадена свободна воля е много по-силен от демоните и ангелите, понеже демоните са способни само да се бунтуват, а ангелите са способни само да се подчиняват.
Карлос Сантана
Аз съм способен, уверен, интелигентен, издръжлив и отговорен. Здравето и щастието са мое право по рождение и приемам с благодарност.
Крис Кар
Тази епоха на терор ще приключи един ден, но дали нашето общество може да възстанови чувството за свобода, което някога е било наше право по рождение, е трудно да се предвиди.
Лорънс Райт
Да си от мъжки пол е даденост по рождение. Да бъдеш мъж е въпрос на избор.
Едуин Луис Коул
Интелектуалецът е пиян по рождение.
Хосе Ортега и Гасет
Нека първо сме живи и здрави. Дано времето е по-спокойно и този отвратителен вирус да е изчезнал. Със сигурност ще отбележа юбилея и няма как да е скромно, защото по пътя си съм срещал много хора, които са ми подали ръка и са в моето сърце. Благодарение на тях съм това, което съм. Иска ми се на рождения ми ден да събера всички, които обичам.
Димитър Рачков
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща