Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разрушение" - страница 2
Разрушението е единственото, което е постоянно на този свят.
Сара Кейн
Всички знаем, че любовта е наистина ключът. Всеки, който се опита да накара някой да си помисли, че разрушенията имат нещо общо с Бог или Аллах, е лъжец.
Стиви Уондър
Не живеем в едноизмерно общество. Не можеш да говориш само за ужасните неща в живота и разрушенията.
Стиви Уондър
Според мен, любовта се състои не в разрушение на това, което обичаш, а в съхранението...
Ърнест Томпсън Ситън
Мислете за днес, а не за утре. Танцувайте над пукнатините, за да не попаднете в тях. Пийте шампанско следобед и измислете нелепи коктейли, за да накарате разрушения свят да блести отново. Продължавайте, единият крак пред другия. Не гледайте надолу.
Айона Грей
Не мисля, че хората разбират страхотно разрушението на тази страна - нейните институции, нейната инфраструктура, закон, морал.
Елен Джонсън Сърлиф
Когато започне разрушение, то продължава непрекъснато.
Кендзабуро Ое
Аз съм ентусиазиран европеец и опитът ми от първа ръка за война и омраза укрепи това убеждение. Видях как заблудените едностранни националистически идентичности донесоха разрушения и смърт. Аз обаче съм и гражданин на света.
Клаус Шваб
И отново ми се струва, че всичко, до което човек се докосне, първо използва за свои собствени цели, а след това за разрушение.
Крис Бънч
Адът е хармонията на разрушението.
Генадий Малкин
Ако културата се занимава с установяване на йерархии, то най-важната функция на изкуството, според мене, е да нарушава тези йерархити, да ги разклаща, да ги пренарежда от едно място на друго. Защото искуството има две най-важни функции – съзидание и разрушение.
Лев Рубинщейн
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща