Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изпълнител" - страница 2
Бизнесът трябва абсолютно да отдели финансиране в бюджетите си за консултанти по сигурността. Освен ако няма експерт в персонала, а обикновено няма, той трябва да бъде възложен на външни изпълнители.
Кевин Митник
Подобно на изпълнител, който строи къща, тази книга е построена от основата: първо идват големите плочи на фундамента, след това необходимите носещи стени, елегантният, но непропусклив покрив и прекрасните интериорни декорации.
Крис Вос
Ако си мислиш, че целта на живота е да впечатлиш някого с притежанията си, външния си вид или интелигентността си или... значи не живееш – ти си циркова изпълнител.
Кристофър Хаят
На проектантите им върви на блестящи планове, а на изпълнителите – на лошокачествени.
Веслав Брудзински
Лошите закони в добрите ръце на изпълнителите са добри; но и най-добрите закони в ръцете на лоши изпълнители са вредни.
Фридрих II Велики
Посегнаха ми хора, които наричат себе си музиканти и мои колеги, но аз в никакъв случай не мога да ги нарека така... Те наистина осъзнаха какво е Азис... Азис е фактор, Азис е най-известният изпълнител в цялата държава и на тях това страшно много им пречи.
Азис
Ако станеш зависим от други изпълнители, ще бъдеш прекалено открит и раним. Но ако получаваш подкрепа от околните, ще бъдеш несравним. Много актьори никога не стигат до това, защото не дават толкова доверие. Те не се отказват от своите прегради и защити. Точно това искам да направя и аз - да мога да сваля защитите и да заработя на по-високо ниво.
Джон Войт
Мисля, че музиката отново стана силно обвързана с времето. Това е много емоционално и издигна много женски изпълнители.
Джуъл Килчър
Внимавайте с драматизирането на живота! А ако се намерят по-добри изпълнители за вашата роля?
Станислав Йежи Лец
Най-доброто средство срещу такива хора (неподкупните учени) си остава отровата, но не забравяй, че и изпълнителите на тази процедура трябва да се унищожават. С цензурата и платената от теб преса ти ще направиш щото техните книги да бъдат приети посредством убийствено мълчание. Ако някои хора не можеш да унищожиш, добре би било да им дадеш тлъсти служби. Поне някои от тях ще си нахлузят сами ярема.
Фердинанд Сакскобургготски
Поп изпълнителите са като продукт, който трябва да се продава. Те правят нещо за много кратко време, след което претендират, че са най-великите в света. Това не е нещо, което заслужава възхищение.
Таря Турунен
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща