Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кандидат" - страница 2
Работил съм в достатъчно кампании, за да знам, че най-огорченият кандидат рядко излиза победител.
Джеймс Карвил
Аз съм дъщеря, а не клонинг. Така че, разбира се, дъщерите често не са съгласни с нещата, които казват бащите им. Но споделям своите виждания с него частно, а не публично. Аз не съм кандидатът.
Иванка Тръмп
В Доналд Тръмп имате кандидат, който знае разликата между желанието да се направи нещо и това да се случи.
Иванка Тръмп
Мисля, че може да се окаже, че феновете на вашия най-малко любим политически кандидат, който и да е той, са много по-симпатични и лекомислени типове, отколкото си мислите, че влизат. Един от начините да стигнете до тях е да говорите за Междузвездни войни.
Кас Сънстейн
Един урок е, че ако искате да предвидите избирателната активност, трябва да попитате дали поне един кандидат привлича високи нива на ентусиазъм - а не дали залозите са високи или дори се възприемат като високи. Това отговаря на историческия модел.
Кас Сънстейн
Поведенческите учени правят разлика между бързо мислене и бавно мислене. Бързото мислене е представено в Система 1 на ума: то е автоматично, интуитивно и често емоционално. Бавното мислене, отразено в Система 2, е съвещателно и отразяващо; харесва статистиката. Трудно е да се мисли за по-чист кандидат за Система 1 от Тръмп.
Кас Сънстейн
Целта на нашия процес на интервю е да предвидим как ще се представят кандидатите, след като се присъединят към екипа. Ние постигаме тази цел, като правим това, което науката казва: комбиниране на поведенчески и ситуационни структурирани интервюта с оценки на когнитивните способности, съвестността и лидерството.
Ласло Бок
Президентът Стоянов се подвежда по Костов и да се разграничи и да види, че Костов работи за БСП, за антидясното обединение. Стоянов трябва да събере останалите център - дясно и да излъчат един кандидат.
Бойко Борисов
"Тъй като ако през 1991 г. комунистите си бяха оттеглили неизбираемия кандидат Велко Вълканов, в тази държава щеше да се краде толкова по-малко, колкото Вие не можете да си представите. Толкова мръсници щяха да лежат в затвора - и червени, и сини, колкото Вие никога не можете да си представите." (обяснява какво щеше да е положението в страната, ако беше избран за президент)
Жорж Ганчев
Кандидатите ще направят каквото им е според способностите. Ще си предлагат илюзиите на кукичките за стръв. Понеже не се мисля за риба, мисля на глас. Отговорността е наша - да открием лицемерието, преиграването, фалша и да не обличаме с доверието си лоши артисти, които не стават за отговорната роля на законотворци. Не всичко е шоу.
Кръстьо Лафазанов
Някога всички се стремяха да станат кандидати на науките, а сега - кандидати за президенти.
Сергей Скотников
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща