Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Майчинство" - страница 2
Във всички епохи всички жени, които горяха от желание да станат велики художници или велики музиканти, пренебрегваха любовта и майчинството.
Ев Кюри
Новото майчинство е толкова уязвимо и мощно време, но също е наистина трудно.
Ева Амури
Майка, за която майчинството се е превърнало в дар от небето, в своеобразно чудо и раждане - изкупление за злата съдба.
Жан-Батист Барониан
Всяка майка лесно може да си представи, че губи дете. Майчинството така или иначе винаги е наполовина загуба. Тригодишното е загубено на пет, петгодишното на девет. Ние общуваме с призраци, дори когато седим и ядем с техните настоящи телесни форми, корим се и се целуваме. Говорим с хора, които са изчезнали и когато ни отговарят, правят същото. Естествено, информацията в тези речи е изкривена в превода.
Карън Джой Фаулър
Често съм наблюдавала, че състоянието на майчинството може да превърне съвсем обикновени жени в героини...
Кейт Сондърс
Майчинството е най-голямото достижение.
Кейт Хъдсън
Ерин разбра, че за нея е много по-важно да се радва на майчинството, а това не е съвсем същото, както да бъдеш добра майка.
Кели Макгонигъл
Майчинството е не само нещо много чисто и много пълно с любов, то може да бъде пълно и с тъмни неща.
Лейла Слимани
Майчинството беше непрекъснато разширяващ се кръг от сбогувания.
Лиса Ангър
Уви! Налага се постоянно да се сражаваш с тези, които обижаваш – и в любовта, и в майчинството.
Колет
Моят стар приятел Уорън Бийти, обичаше да казва, че аз съм късно развиваща се. И беше прав. Отне ми 50 години, за да открия майчинството и безусловната любов.
Даян Кийтън
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща