Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Десетка"
Един ден, след десетки милиони години, някой ще ме намери ръждясал в калта на свят, който никога не е виждал, и когато ме смачкат между пръстите си, ще открият теб.
Джанет Уинтерсън
Правителството на Източен Тимор не вярва, че трябва да обмислим обезщетение за жертвите, защото има десетки хиляди хора, които по един или друг начин са били засегнати от насилието пряко или косвено.
Жузе Рамус-Орта
Няколко десетки нови години правят човека стар.
Емил Кротки
На първо място, трябва да се признае, че разпадането на Съветския съюз беше най-голямата геополитическа катастрофа на века. За руския народ това се превърна в истинска драма. Десетки милиони наши съграждани и сънародници се оказаха извън руската територия. Епидемията от разпад се разпространи и в самата Русия.
Владимир Путин
Там където съществуват десетки хиляди предписания, не може да има никакво уважение към закона.
Уинстън Чърчил
Обезсърчаване, страх, съмнения, недостатъчна увереност в себе си - това са микробите, които са убили преуспяването и щастието на десетки хиляди хора.
Орисон Сует Марден
Нямам търговска линия. Не продавам ножове или облекло. Въпреки че десетки пъти бях приет да одобрявам различни продукти от алкохолни напитки до авиокомпании до автомобили до фармацевтични продукти, успях да устоя на изкушението.
Антъни Бурдейн
Втората световна война отне десетки милиони жертви.
Жан-Мари Льо Пен
Винаги съм бил уверен, че за спасението на Италия трябва да бъдат разстреляни няколко десетки депутати. Смятам, че парламентът е бубонна чума, тровеща кръвта на нацията. Тя трябва да бъде унищожена.
Бенито Мусолини
Разбира се, че обичаме Русия. И няма десетки хиляди хора като нас, хора, които споделят нашите възгледи, в Русия сме десетки милиони. Ние сме повече от 140 милиона, но ние искаме повече от нас.
Владимир Путин
Самото отричане беше институционализирано като функция на правителството. От 1923 турското правителство е похарчило десетки милиони долари в съгласувана кампания за дезинформация, за да заблуди света като цяло и, може би по-важно, собствения си народ.
Ерик Богосян
Когато трябва да убиете хора с десетки милиони, за да постигнете своята утопична мечта, вие сте успели само да създадете дистопичен кошмар.
Майкъл Шърмър
- Повечето хора преминават през целия си живот, - продължи Джон, - и никога не им се случва нито едно чудо. Имал си десетки и десетки и все още искаш още! Все едно Бог ти дава брауни, имам предвид наистина добро брауни, но не можеш да се задоволяваш с него. Искате целия тиган с браунита. Никой не получава това.
Марта Бек
В Рейки няма синдром на Кундалини. Вашата Кундалини се събужда незабавно при настройване на второ ниво и това ще бъде безопасно събуждане. Нашите десетки хиляди възпитаници могат да потвърдят този факт.
Микао Усуи
Човешкото око виждат десетки пъти повече, отколкото чуват ухото. Така е в живота, така би трябвало да бъде и в доброто кино.
Михаил Ром
Компютърната информация е като секс. Можеш десетки пъти да я продадете, все едно вие я владеете.
Морис Уест
Друг начин да дестигматизирате дискомфорта е да си напомните, че не сте сами в това преживяване. С около 7 милиарда души на планетата мога абсолютно да ви гарантирам, че не само един, а десетки хора преминават през същото нещо в този момент. Вместо да го гледате като на една голяма емоция, изпитана от един човек, вижте общност от хора, които се борят с нея - един труден товар, споделян от мнозина.
Оливия Фокс Кабейн
Спомням си още в гимназията да мисля за писане на книги. И всъщност написах много истории. Имам десетки истории, които съм написал, които никой не е виждал.
Патрик Карман
Навсякъде, където той погледна, десетки хора бяха залепени за екраните, сякаш американската национална сигурност ще се срути в развалини и анархия, ако погледнат само за миг.
Скот Мариани
Фактически човекът вече десетки векове гледа само себе си.
Пиер Теяр дьо Шарден
Доброто изкуство поражда болка. Аз имам болка за десетки отлични филма. Така че напишете ми чек, по дяволите!
Тери Гилиъм
В продължение на десетки и стотици хиляди години сме еволюирали, за да намираме определени неща за стимулиращи и като много интелигентни, цивилизовани същества сме изключително стимулирани от решаването на проблеми и ученето.
Том Чатфийлд
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща