Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Покана"
Депресията е подобна на дама в черно. Ако тя е дошла, не я гони, а я покани на масата, като гост, и я послушай това, което възнамерява да каже.
Карл Густав Юнг
Зашеметяващото първо впечатление изобщо не е същото като любовта от пръв поглед. Но във всеки случай това е покана за размисъл по този въпрос.
Лоис Макмастър Бюджолд
Жената е покана за щастие.
Шарл Бодлер
Поканата за флирт се пише с очи.
Жана Моро
Всяко приспособяване на мюсюлманските изисквания води до чувство на еуфория и убеждение, че Аллах е на тяхна страна. Те виждат всеки акт на умиротворяване като покана да отправят нови искания.
Аян Хирси Али
Само полицаите и вампири се нуждаят от покана да влязат в дома.
Кристофър Мур
Това са трудни времена. Светът боли. Живеем в страх и забравяме да ходим с надежда. Но надеждата не ви е забравила. Затова го помолете на вечеря. Вероятно е гладен и ще оцени поканата.
Либа Брей
Изготвянето на списък с покани за парти извежда най-лошото от всички. Именно тогава влизат в сила нашите най-безмилостни оценки на хората, които познаваме.
Сидни Харис
Плановете са покана за разочарование.
Дерек Ланди
Приятелят трябва да е като кръвта, която тече от раната веднага, не чакайки покана.
Антонио Перес
В румънското общество не съм особено харесвана. Не получавам често покани.
Херта Мюлер
Няма по-сигурен начин да досадиш на домакините, от това да се окажеш непоканен гостенин на вечеря с покани.
Валентин Домил
Ключът да поканите някого е наистина да не го питате. С други думи, не смятайте, че изречението ви трябва да завършва с въпросителен знак.
Матю Хъси
Когато кажете "да" на поканата на някой нов, вие също казвате "да" на неговата мрежа. И тяхната мрежа съдържа хора, към които може да сте привлечени.
Матю Хъси
Вярвам, че ако мъж не предложи да плати цялото нещо, когато те покани на среща, не е бил научен правилно. Но също така вярвам, че ако една жена на среща му позволи да плати за цялото нещо, без поне да предложи да плати половината, тя не е била научена правилно.
Матю Хъси
Нека приемем поканата, вечно отворена, от Тишината, да вкусим нейната изискана сладост и да се вслушаме в мълчаливите й инструкции.
Пол Брънтън
Времето за оправдания свърши. Няма да ги взема. В затвора нямахме време за слабост. Видът емоционални и физически уязвимости, които хората отвън изглежда носят като значки на честта, биха се възприели като покани за атака и унижение. Нищо от това не е приемливо за студент от моята система.
Пол Уейд
Сценариите не са произведения на изкуството. Те са покани към другите да си сътрудничат върху произведение на изкуството.
Пол Шрейдър
Седем години писах и публикувах текстовете си в интернет и нито един арабски фестивал не ме покани, нито едно арабско издателство не искаше да издаде книгите ми, а аз не бях известен в западния свят заради политическите си позиции.
Хасан Бласим
Ние, всички и всички, имаме инстинкт да се молим; и този факт представлява покана от Бог да се молим.
Чарлс Пърс
Любовта и смъртта идват без покана и тук човек е безсилен.
Шарук Кхан
За мен животът е просто покана за живот.
Шон О'Кейси
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща