Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Носител"
Новините в по-голямата си част са носители на лоши новини... и вината не е изцяло на медията, лошите новини получават по-висок рейтинг и продават повече статии, отколкото добрите новини.
Питър МакУилямс
Филмът е много, много мощен носител. Може или да потвърди идеята, че нещата са прекрасни такива, каквито са, или може да затвърди схващането, че нещата могат да се променят.
Вим Вендерс
Ако погледнете носители на Нобеловата награда по биология, ще намерите справедливо ухажване на хора, които не знаят как да работят с пипета.
Обри Де Грей
Жените са жертви на тази патриархална култура, но те са и нейни носители. Нека имаме предвид, че всеки потискащ мъж е бил отгледан в границите на дома на майка си.
Ширин Ебади
Ако вашата любов и преданост са достатъчни, можете буквално да освободите тази душа от нейното състояние на робство или несъгласуваност. ... Като духовен воин и носител на светлина, един любящ човек може да се бори с такова същество, за да освободи душата му и да го изпрати по пътя си.
Бхакти Тиртха Свами
Мисля, че любовта ми е разказване на истории. Без значение какво е, това е разказване на истории. И така, какъвто и да е носителят, какво е подходящо за историята, аз обичам да го правя.
Нийл Строс
Не ме интересува главно какво означават сградите като символи или носители на идеи.
Петер Зумтор
Книгите са носители на цивилизацията... Те са спътници, учители, магьосници, банкери на съкровищата на ума. Книгите са човечност в печата.
Барбара Тъкман
Мисля, че е вярно да кажа, че не съм първият носител на Нобелова награда по икономика, който има малко официално обучение по икономика.
Клайв Грейнджър
В тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности. Единствено духовността ще ни възроди.
Слава Севрюкова
Трябва да се откажем от пасивното си наблюдение на света отвън; можем да отворим вратата към света, който искаме. Разбирайки себе си, ние разбираме света. Позволявайки си да лекуваме, ние ставаме лечители на света. Молейки се за мир, ние ставаме носители на мир. Така ние реализираме силата в себе си да лекуваме психическите рани на човечеството.
Мариам Уилямсън
Думите са носители на идеи и освен ако не бъдат разбрани правилно, неразбирането е неизбежно.
Менли Палмър Хол
Буквите летят от страница на страница, бръмчейки като земни пчели. Или по-скоро летят като семена, носители на бъдещия живот, и за да се вкоренят, се нуждаят от хумуса, набит плътно в човешкия череп.
Микаел Ниеми
За мен да бъда носител на Духа означава да осъзная всички отличителни характеристики на моята личност; това е да стана наистина свободен, истински себе си в своята уникалност.
Митрополит Калистос Уеър
САЩ не е носител на истината.
Мохамед ел Барадей
Тези романтични визии на селяните непрекъснато се разваляха от контакт с реалността, често с опустошителни последици за техните носители. Популистите, които вложиха голяма част от себе си в своята концепция за селяните, пострадаха най-много в това отношение, тъй като разпадането на тази концепция заплашваше да подкопае не само техните радикални вярвания, но и собствената им самоидентичност.
Орландо Файджис
Да носиш лоши чувства към някой друг е по-вредно за носителя, отколкото за получателя. Заради себе си прости бързо и свободно.
Ф. Пол Уилсън
Триединният Бог упражнява пълно управление над всички неща и Той изисква от нас като Негови носители на образа да упражняваме управление в Христос в нашите собствени сфери по отношение на Неговия закон.
Раусас Дж. Ръшдуни
Дигиталният носител вече не изпраща писмо до редактора. Той влиза в интернет и започва блог.
Рупърт Мърдок
Тази странна нова зона между носител и съобщение. Тази зона, която наричаме интерфейс.
Стивън Джонсън
След като думите на една книга се появят на екрана, те вече не са просто себе си; те са станали част от нещо друго. Сега те заемат същото пространство не само като всеки друг цифров текст, но и като всеки друг носител.
Том Чатфийлд
Децата са носители на всичко, което е останало неразрешено от предишните поколения.
Хариет Лернер
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща