Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Издръжливост" - страница 2
Когато скръбта и шокът надминат издръжливостта, настъпват фази на изтощение, на анестезия, при които остава относително малко и човек има илюзията да разпознае и разбере добра сделка.
Джеймс Ейджи
Ключът към издръжливостта в каузата на саможертвената любов не е героичната сила на волята, а дълбоката, непоклатима увереност, че радостта, която сме вкусили в общението с Христос, няма да ни разочарова при смъртта.
Джон Пайпър
За един екстремен спортист има известна привлекателност да прави екстремни неща - да търси най-екстремните физически предизвикателства в някои от най-екстремните климатични условия в света. Тестването и разширяването на границите на човешката издръжливост е нещо от моето нещо.
Дийн Карнасис
Само човек, който е вродено егоцентричен, има ефирността и издръжливостта да пише есета.
Е. Б. Уайт
Хм, да. Предполагам, че лежането и четене на книги по цял ден не помага много за физическата издръжливост.
Ейми Плъм
Да обичаш себе си, наистина да обичаш себе си, означава най-накрая да откриеш същността на личната смелост, самоуважение, почтеност и самочувствие. Това са качествата на благодатта, които идват директно от душа с издръжливост.
Каролайн Мис
Фен на патриотите, а? Типично. Лесно е да си фен на постоянно печеливш отбор. Опитайте се да бъдете фен на кардиналите. Това отнема твърдост, издръжливост и години на разочарование.
Алисън Морган
Смъртта й ме оставя едновременно изтощена и насърчена. Ето какво ти причинява трагедията, научавам се. Тъгата и дивата свобода на всичко това придават странна издръжливост. Чувствам се закалена и откъсната, притискам глава срещу ветровете и се тъпча напред към живота.
Клеър Бидуел Смит
Мазнините като гориво са почти забравена тайна на атлетите за издръжливост, но когато се съживи, резултатите са удивителни.
Кристофър Макдугъл
Никое правителство не знае никакви граници на силата си, освен издръжливостта на хората.
Лизандър Спунър
Отношенията, които имаме с писателите, са нещо много; те са различни от тези, които имаме с актьори, музиканти, композитори или политици. Всичко за мен е писателят; без него аз не съществувам. Значи той е първи. Актьорът получава цялата слава и слава, но аз не знам за издръжливост.
Лорънс Гробъл
Това, което мъжете наричат приключения, обикновено се състои от стоическата издръжливост на ужасяваща ежедневна мизерия.
Луиз Ърдрич
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща