Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Торта"
Компромис - това е изкуството да разделиш тортата така, че всеки да мисли, че той е получил най-голямото парче.
Лудвиг Ерхард
Най-опасната храна е сватбената торта.
Джеймс Търбър
Когато има торта, има и надежда. А торта има винаги.
Дийн Кунц
Снимането на торта може да бъде изкуство.
Ървинг Пен
Нека си признаем - една голяма шоколадова торта върши много работа за много хора, включително и за мен.
Одри Хепбърн
В мирно време, тоест размерът на тортата зависи от количеството свършена работа. Но във военно време размерът на тортата е фиксиран. Ако работим по-усилено, можем да се борим по-добре. Но не трябва да консумираме повече.
Джон Мейнард Кейнс
Музиката беше около мен в продължение на дълго време и ще остане и след Рей Чарлз. Просто исках да оставя своята следа, да оставя нещо добро в музиката след мен. Това е голям рекорд, черешката на тортата, но музиката е основното меню.
Рей Чарлс
Опитах се да изпека торта за рождения ден на майка ми - отне ми четири часа. Беше ужасно и три дни плаках.
Рейчъл Рей
Парти без торта е просто среща.
Джулия Чайлд
Изкуството без емоции е като шоколадова торта без захар. Това те кара да се задушаваш.
Лори Халсе Андерсен
Архитектурата е началото на нещо, защото е - ако не сте въвлечени в първите принципи, ако не сте въвлечени в абсолютното, началото на този генеративен процес, това е украса на тортата.
Том Мейн
Хората често са ме питали дали това, което знам за любовта, я е развалило за мен. И просто казвам "Едва ли". Можете да знаете всяка една съставка в парче шоколадова торта и след това, когато седнете и ядете тази торта, все още можете да почувствате тази радост.
Хелън Фишер
Моята любима традиция на празника е яденето. Просто да ям всичко и да спя. Пай, торта, орехов пай в Тексас и много месо. Всяка Коледа отивам у дома и просто изяждам всичко, докато избухна.
Джаред Падалеки
Нашите филми оказват огромно влияние върху хората. Но в същото време никой не отива в киното, за да слуша лекции, така че ако имате интересна история и ако можете да я покажете като филм и посланията му са добри, той е като череша на тортата: това е супер хит. И ако получа такива филми, със сигурност ще искам да работя по тях.
Джухи Чавла
Преди да отворите менюто за обяд или да поръчате този чийзбургер или да помислите да ядете тортата с глазура, извадете психичния калкулатор и започнете да се занимавате с бюджета.
Каролин Нап
Ако беше лесно да се устои, нямаше да се нарича шоколадова торта.
Мерироуз Ууд
Колко пъти през годините заместих отстояването на себе си с шоколадова торта?
Ник Сполдинг
Той затвори очи и се опита да си спомни вкуса на снежните ябълки. Когато е бил дете, зад ковачницата на баща му е имало едно възглавено дърво от тях. Майка му винаги щеше да ги бере, но никога нямаше достатъчно за повече от една торта. Пикантно и същевременно сладко, като Макинтош, но месото беше толкова невероятно бяло, девствено, а сокът беше толкова обилен, че беше като никоя друга ябълка, която някога е опитвал.
Никол М. Келби
Тортата може да бъде много утвърждаваща в живота.
Фей Келерман
-Повярвай, Карлсон: не в тортите е щастието... - Да ти си полудял?! А в какво друго?
Астрид Линдгрен
Човек не пораства, когато свещите му върху тортата престанат да се събират, а когато осъзнаят, че родителите му са до голяма степен прави.
Даря Донцова
...нещастната жена, която съпругът й не я обича, никога няма да пече толкова вкусни и красиви торти за него и децата му.
Даря Калинина
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща