Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спектър" - страница 2
Отхвърлям идеята, че човешките същества имат единна интелигентност, която може да бъде използвана за целия спектър от решения на проблеми.
Хауърд Гарднър
Имам Аспергер, аз съм от аутистичния спектър, така че не ме интересуват социалните кодове. Кара те да мислиш различно.
Грета Тунберг
Гневът прорязва широк спектър от неща. Реже като нож.
ДБС Пиер
Научих, че всеки човек по света е в спектъра на психичните заболявания. Много хора едва се регистрират на скалата, докато други имат много повече, отколкото би могло да се очаква.
Джени Лоусън
Спектрите на различните звезди се различават една от друга не поради различни състави, а поради различното ниво на йонизация на техните атмосфери.
Джон Грибин
Разбира се, има системна мизогиния в определени части от нашата култура и системен расизъм и по-широк спектър от обиди, с които жените трябва да се сблъскат.
Джон Ронсън
Има луди във всеки политически и религиозен спектър; няма нужда да казвам.
Дъглас Мъри
Само чрез обхващане на пълния спектър от човешко съзнание можем да постигнем истинско пробуждане на сърцето.
Енодиа Джудит
Никога не смесвайте книги и легло. В спектъра на вълнение сексът и мисълта бяха на противоположни краища. И двамата да се ползват, но никога по едно и също време.
Иън Колдуел
Едно предимство да имате дете в спектъра: те са склонни да бъдат последователи на правилата. В социално отношение нещата са по-трудни за тях от повечето деца.
Клер Лазебник
Откривам, че по-голямата част от държавните служители от целия политически спектър идват, защото вярват в Съединените щати и искат да променят света.
Кондолиза Райс
В този нарастващ непредсказуем и хаотичен свят най-мъдрият избор за процъфтяване и процъфтяване е да насочите усилията си към култивиране на умения, навици и начини на съществуване, които ще работят за вас при широк спектър от пазарни обстоятелства и икономически реалности и които ще ви позволяват да се върнете назад и да се адаптирате към промени, смени, сътресения, сривове и нови възможности, когато се появят. Това се нарича култивиране на устойчивост.
Майкъл Елсберг
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща