Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спектър"
Като американец имате право на добри здравни грижи, които са ефективни, достъпни и достъпни, които ви обслужват от ранна детска възраст до старост, които ви позволяват да отидете при лекари и апаратура по ваш избор и които предлагат широк спектър от терапевтични възможности.
Андрю Уейл
По-кратките дневни часове могат да повлияят на съня, производителността и душевното състояние. Светлинната терапия, известна още като фототерапия, може да помогне. Той използва светлинни кутии, излъчващи светлина с пълен спектър, за да симулира слънчева светлина.
Андрю Уейл
Някои видове рак са лечими, докато други са силно нелечими. Спектърът е огромен. Метастазиралият рак на панкреаса е силно нелечимо заболяване, докато някои форми на левкемия са много лечими. Има голяма разлика между една и друга форма.
Сидхарт Мукхърджи
От научна гледна точка Аспергерите и аутизмът са един синдром. Аспергерите са част от аутистичния спектър, а не отделно разстройство.
Темпъл Грандин
Никога не е късно да разшириш съзнанието на човек от аутистичния спектър.
Темпъл Грандин
В широкия спектър на изкуствата рядко се припокриват два свята - литературният и този на рок музиката.
Уилям Бойд
Ако двама много различни хора обединят ДНК-то си, те ще създадат повече генетично разнообразие и техните малки ще се захванат с работата като родители с по-широк спектър от умения.
Хелън Фишер
Интернет разкрива съвсем нови възможности в широк спектър от области.
Хърби Хенкок
Да бъдеш интелектуалец означава да си задаваш много въпроси, на които не намираш отговор. Широк спектър от идеи не гарантират единомишленици. Всичко което е истинско и има значение са твоите чувства. Ето какво значи за мен музиката.
Джанис Джоплин
Историците ще се справят с много по-широк кръг от източници от биографите и ще покриват по-широк спектър от събития, време, народи.
Клеър Томалин
В вагон на метрото кожата ми обикновено попадаше в средата на цветовия спектър. На ъглите на улиците туристите ме питаха за посоката. За четири години и половина никога не бях американец; Веднага бях нюйоркчанин.
Мохсин Хамид
Работният свят се нуждае от по-съпричастни лидери, персонал и колеги. Високото ниво на съпричастност на човек ще компенсира широк спектър от други умения и качества.
Найджъл Къмбърланд
В спектъра на творческата работа разликата между посредственото и доброто е огромна. Посредствеността обаче все още е в спектъра; можете да преминете от посредствен към добър на стъпки. Истинската разлика е между това да не правиш нищо и да правиш нещо. Аматьорите знаят, че да допринесеш с нещо е по-добре, отколкото да не допринесеш с нищо.
Остин Клиън
Животът е живопис, а ти си художникът. Имате в палитрата си всички цветове в спектъра - същите, които са на разположение на Микеланджело и Да Винчи.
Пол Майер
Вярвам, че може да е нормално, здравословно и дори продуктивно да изпитвате лека до умерена депресия от време на време като част от променливия емоционален спектър, или като подходящ отговор на ситуации, или като начин за обръщане навътре и психическо дъвчене над проблемите за намиране на решения.
Андрю Уейл
Моето лично мнение е, че неутралната позиция в спектъра на настроението - това, което нарекох емоционално морско ниво - не е щастие, а по-скоро удовлетворение и спокойно приемане, което е целта на много видове духовна практика.
Андрю Уейл
Актовете на насилие произтичат от високо самочувствие, а не от ниско самочувствие. Това важи за широк спектър от насилие, от тормоз на детските площадки до национална тирания, от домашно насилие до геноцид, от войни до убийства и изнасилвания. Извършителите на насилие обикновено са хора, които имат много високо мнение за себе си.
Рой Баумайстър
Можем да разбием сърцата си за много повече. Важно е да разпознаете пълния спектър от разбито сърце. Можем да бъдем разбити от загуба и от разочарование. Но разбитото сърце не е само този негативен образ, който виждаме, не е това ужасно преживяване, което не носи ползи.
Сандра Сиснерос
Работил съм с много хора, за които знам, че са в спектъра - но сега мисля, че тежкият аутизъм наистина се е увеличил.
Темпъл Грандин
Хората от аутистичния спектър са склонни да се фиксират върху това, което мислят.
Темпъл Грандин
Работата е там, че аутизмът е голям спектър. Като се започне от хора, които остават невербални, чак до, знаете ли, известни учени и музиканти. И трябва да работим върху силните страни. Трябва да работим и върху преподаването на основни маниери и умения.
Темпъл Грандин
Без значение какво съм направил, какво съм се опитвал да правя, всички казват, че не може да се направи. И това е непрекъснато в целия спектър от различни видове реалности, които се сблъсквате с вашите идеи.
Том Мейн
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща