Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зора" - страница 2
И наистина е много приятно да яздиш напред в зората на един пролетен ден. Защото тогава малките птички наистина пеят най-сладката си песен, като всички се обединяват в една радостна смесица, от която човек едва ли може да различи една нота от друга, толкова многобройна е тази хубава кръгла песен; тогава растящите неща на земята миришат най-сладко в свежестта на ранния ден - красивите цветя, храстите и цветовете по дърветата; тогава росата обсипва целия меч като с невероятно множество скъпоценни камъни от различни цветове; тогава целият свят е сладък, чист и нов, сякаш беше прясно създаден за този, който дойде да броди в чужбина толкова рано сутринта.
Хауърд Пайл
В този етап на ранна любов вие сте в това състояние на въодушевление. Говорите до зори. Ставаш обсебена от "Какво мисли той?" "Той харесва ли ме?" "Той мисли ли, че съм дебела?"
Хелън Фишер
Уверявам ви, че никога нито вълнистите линии на хълмовете или реките, вълните или нивите, нито цветовете на зората или Средиземно море не биха даже приблизително да се сравнят с тялото на жена, нито по богатство от богатство на мотиви и извивки.
Габриел Тард
- Знам много неща, Матилда. Погледнах през космическите телескопи в сърцето на галактиката. Виждал съм зори от четиристотин милиарда слънца. Всичко това не означава нищо без живот. Ти и аз сме специални, Матилда. Живи сме.
Даниел Х. Уилсън
Ако всички хора с някаква следа от хомосексуална история или тези, които са били предимно хомосексуални, бяха елиминирани от днешното население, няма причина да се смята, че разпространението на хомосексуалисти в следващото поколение ще бъде значително намалено. Хомосексуализмът е значителна част от човешката сексуална активност от зората на историята, главно защото е израз на способности, които са основни в човешкото животно.
Алфред Кинси
В света има много невероятни неща: милиони рози, безброй звезди, серия залези и зори, приятели, роднини ... и само майка ми е само една.
Кейт Дъглас Уигин
Полетя и отлетя към изгряващото слънце, а крилете му сякаш горяха в светлината на зората, сякаш бяха погълнати от пламъци.
Лаура Гайего
Разбира се, трябва да знаете кога да отвърнете на удара и също така трябва да разберете кога е по-добре да се скриете и да изчакате нова зора.
Лесли Уолтън
Дните ни са изпълнени от зори до здрач, любима, но животът ни е празен.
Лийла Мийчам
И както зората се нуждае от деня, така и човек копнее за пълна светлина.
Пол Елюар
Любовта е омагьосаната зора на всяко сърце.
Алфонс дьо Ламартин
Сънищата на древния и на съвременния човек са написани на същия език като митовете, чиито автори са живели в зората на историята... Вярвам, че символичният език е единственият чужд език, който всеки от нас трябва да научи. Разбирането му ни дава достъп до един от най-значителните източници на мъдрост... Наистина и сънищата и митовете са важни средства за общуване между нас и нас.
Ерих Фром
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща