Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хълм" - страница 2
Тъй като думите са били хълмове и долини, които сте пътували, толкова прекрасни понякога, че нараняват очите ви.
Деб Калети
Дълбоката практика се гради на парадокс: борбата по определени целенасочени начини - опериране на ръба на способностите ви, където правите грешки - ви прави по-умни. Или казано малко по-различно, преживяванията, при които сте принудени да забавите, да направите грешки и да ги поправите - както бихте направили, ако вървите по покрит с лед хълм, подхлъзвайки се и спъвайки се, докато вървите - в крайна сметка правите вие сте бързи и грациозни, без да осъзнавате.
Даниел Койл
Наблюдавах как светлината докосва всеки връх поотделно и всеки, когато изплува, вървеше назъбено и с назъбени зъби по ръба на деня, нищо като гладките, погалени върхове на хълмове само преди сутрин.
Джеймс Чърч
Да съществуваш означава да се противопоставиш на всичко, което те заплашва. Да бъдеш бунтовник не означава да натрупаш библиотека от подривни книги или да мечтаеш за фантастични конспирации или да поемеш по хълмовете. Това е да си направите свой собствен закон. Да откриеш в себе си това, което има значение. За да сте сигурни, че никога не сте "излекувани" от младостта си. Да предпочитат да поставят всички до стената, вместо да останат легнали. Да ограбиш всичко, което може да се превърне във твоя закон, без да се грижиш за външния вид.
Доминик Венер
Лятото идва над хълма като космато одеяло.
Дона Джо Наполи
Но начинът, по който елои трябва да потъмнява миглите си всяка сутрин, да покрива кожата й с цветен крем, да пудри носа и челото си по цял ден, за да не блести, да освежава червилото й отново и отново и след това да я сваля през нощта. Това е като мита за Сизиф в Хадес, който търкаля скалата нагоре по хълма, само за да гледа как се търкаля отново.
Йохана Синисало
Роуз Бътлър може да е малко по-малко злата близначка на Луиз Спатула. Всеки път, когато пристигнем в града, тя седи на хълма като лоша поличба.
Кат Кроули
Винаги трябва да се изкачвате на хълма, за да видите какво се крие зад него.
Ким Робинсън
Мисля, че Америка все още е светъл, блестящ град на хълма - не защото сме перфектни, а защото се борим в несъвършенствата си всеки ден.
Кондолиза Райс
Това е Исландия – или хълмове, обрасли с пирен, в божествено красива игра на светлина и сянка, или направо естествена пустиня Гоби.
Майкъл Бут
Аз работех като преводач – превеждах овците от един хълм към друг...
Тодор Живков
Сред толкова легенди и теории за смисъла на земния ни ден едно дърво на хълма ми говори, че пак е разцъфтяло зарад мен...
Георги Константинов
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща